Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
Drnda:
Ma evo sada sam ga sjedeci ,noge na motoru malo cimao, nije mi ga problem podici motor nego se bojim da ne padnem pa ga satarem(i sebe) :jerk:
Dino:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Prosinac, 2007, 14:35:36 ---Ma evo sada sam ga sjedeci ,noge na motoru malo cimao, nije mi ga problem podici motor nego se bojim da ne padnem pa ga satarem(i sebe) :jerk:
--- Kraj citata ---
Ma lako je meni za mene,neće meni nista biti,nego žao mi je skutera..platio sam ga 18000kn i nema sanse da ga sad razj**** na nekom parkingu dok ga pokusavam dignuti na zadnji..za to postoje skuteri bez papira od 1000-1500kn i na njima se uči,a ne ovako..neznam oćete se složiti sa mnom ali to je moje mišljenje :dontknow:
Drnda:
Na mome su blokade pa je po prirodi malo tromiji, a i nije jos bija se ugrija bas, Samo sidnen zada , ful gass i kad krene malo ga cimnem ili se nagnem nazad i on je vec na zadnjem , ali se bojim da ga ne satarem. Sa tobom se slazem :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
ako oces da naucis, ne treba da ti bude zao skutera i ne smes da se plasis... a pozeljno je prvo neka kanta
Dino:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 20:36:59 ---ako oces da naucis, ne treba da ti bude zao skutera i ne smes da se plasis... a pozeljno je prvo neka kanta
--- Kraj citata ---
hehe,zato ja neću ni naučiti nikada,žao mi skutera..ma da je to neka kanta onda uredu,nema straha,ali ovako..bolje ne :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju