Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (29/54) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: gumy - 30 Prosinac, 2007, 15:07:36 ---zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg....

--- Kraj citata ---

mozemo slobodno da kazemo da je to neko pravilo u stunt-u, "moras" pasti..svaka cast tebi, samo tako, gurajjj

Goran:

--- Citat: gumy - 30 Prosinac, 2007, 15:07:36 ---zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg....

--- Kraj citata ---
Kad tad ćeš pasti!Prije ili kasnije ti se to desi!!!

judge_man:

--- Citat: S.W.A.T. - 24 Prosinac, 2007, 12:51:24 ---a cujes...u yadru ima likova koji su super stuneri...al nisam ja sa njima u ekipi...nego se samo mi sa foruma vozamo...

a od nas samo ja mislim to poceti uciti sa svojim motorom...a ostala ekipa ne bas...ka sta sam i objasnija u jednom od proslih postova

--- Kraj citata ---
uff ima ih imaaa hehe...evo ja cu te nauciti ako triba barem po zadnjem voziti heh,nisam neki stunter ali nea veze...ako ja mogu sa razjebanim sonicom mos i ti sa sf-om  :glasses9:

Dino:

--- Citat: judge_man - 30 Prosinac, 2007, 19:03:38 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 24 Prosinac, 2007, 12:51:24 ---a cujes...u yadru ima likova koji su super stuneri...al nisam ja sa njima u ekipi...nego se samo mi sa foruma vozamo...

a od nas samo ja mislim to poceti uciti sa svojim motorom...a ostala ekipa ne bas...ka sta sam i objasnija u jednom od proslih postova

--- Kraj citata ---
uff ima ih imaaa hehe...evo ja cu te nauciti ako triba barem po zadnjem voziti heh,nisam neki stunter ali nea veze...ako ja mogu sa razjebanim sonicom mos i ti sa sf-om  :glasses9:

--- Kraj citata ---
I ti si iz Zadra ??

S.W.A.T.:
a ocigledno al nikako da se predstavi i ispuni profil...

@judge-man a cujes...vidit cemo...kad se predstavis...ako se upoznamo...and staff...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju