Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Al kak je onda prezivio sve te kilometre danas? Kaj ste se vozili sporo ko babe pa nije bio u visokim okretajima? Ako je tako, moguce da je tek na visokim okretajima dulej vrijeme zbog paljenja zacvikao
kaeeeeeeeeeeeeeee sa zacvikanim nrg-jem.....hahhahahaaaa......ivan mi se cijelo vrijeme pitali kam si ti nesto a ono tebi umrla kanta a mi mislili da je umro spidšit od driftera....hhhhhhuglavnom iznenadilo me u pozitivnom smislu kolko nas se skupilo da sam se kladio spusio bi dobro da se nisam....hhhh....voznjica je bila vise manje ok al trebali smo odabrat rutu malo preko brda do kremica di nema semafora al necu ni zamisljat kolko bi bilo krepanih kanti da smo se zaputili prema bistrici preko Laza tak da bolje da smo isli samo do kremica i to kroz grad.....hahahahahaa....na kremicu smo se bar posteno ubili u pivama i klopi i ja i ovi moji tuljani smo ostali gore skroz do mraka dok nismo resili sve pive a svi drugi su nas napustili vec oko 4-5 jer su se splasili da buju se smrzli i da buju im krepali motori jer se vani promjenil tlak zraka i vlaga...
krama od sita je napravila 120 km dns!!:) i jos kao neka razrada....hahahahah.......to je pia nemoze ni meet izdrzat dok "FRANCUSKA KURVA" ide cist uredu jos sad sam si kod ivanM slozil prenos!!....zahvaljujem se!!! tocnije on me nateral da to radim:)..... dotore pizdo mogo si mall se spustit s kremica i donest koju pivu!!:) ja i ivek umrli od zedi:D
ma daj jebate nis se ne vidi tih 5 sekundi nicega
resili smo skoro gajbu pive i pol kile salame i sira i 3 kruha i kekse....niste ni svjesni kai ste propustili....
sreca da je ivanu riknul motor jeftinije neg da sam ja snimil pivu i sendvice...jer bi bilo 3 gajbe pive 7 kil salame i sira i 24 kruha i jos bi bil gladan "GADAN" a kamoli tek zedan!!:D