I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
slike su jebene .... neki opasan fotić
Evo i mene doma. Moja ura na runneru je pokazala 250 km prijeđenih. Ja sam vas morao napustiti u pola 6 jer sam se uputio prema buševcu (ak ko zna di je to) prema sisku. tam me frendica čekala s večerom, naklopao sam se i pići za doma. Stigao u 21 sat živ i zdrav. Joj da mi je znat samo koje su to cure na lukoil-u u zelini bile... Majko draga... Jedna mi uzela pilu i ode ona na vožnju oko benge...
imam i ja par slika i videa pa ako ocete da stavim..neke slike u voznji,to smo vas uspjeli uvatit kod maskimira i u Dubravi na benzinskoj
kak se zove čovjek čija je plava sr-ka na forumu?
mislim da se zove Mario ako se nevaram, pricao je da ju prodaje
bog zna kaj su si one rolerice mislile
vlasnik plave sr-ke se zove Hrvoje Žager, nije na forumu. prodaje ju
htjele su da ih povezemo da nemoraju se mucit:D......oso mi aku u k**ra* od trubljenja:D hahahah:D .......i blicanja:).....skoro mi motor zakuho ...u centru dubrave sam moro kroz crveno pas mater da vas stignem ....onaj citac brzine kod name mi skinuo 97:)....al sam se vozio ko kreten....i ona nikak....motor mislio da sam popizdil!!......al sam zato ga fino stisnul gore prema kremicu!!.....dok nisam stal radi iveka:)....svi mislili meni riknul pezo al pezo ideeee:)...hahaha
ima neki mali video od minute ... par stranica prije treba prelistat
da, evo naso sam.. nelose