Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008
Kristijan_R1 klasa:
--- Citat: dino_sk - 28 Siječanj, 2008, 21:30:27 ---ja cu sudjelovat imam muda do poda :laughing7:sam nek mi neko da skut koji je sređen i nek plaća sve troskove puta i sveg ostalog pa cu sudjelovat jel moze ?? :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
:laughing6: smjesan si...!! :laughing6:
pa pod tim uvjetima bi svi vozili...
ZG Hrc:
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 29 Siječanj, 2008, 16:05:38 ---
--- Citat: dino_sk - 28 Siječanj, 2008, 21:30:27 ---ja cu sudjelovat imam muda do poda :laughing7:sam nek mi neko da skut koji je sređen i nek plaća sve troskove puta i sveg ostalog pa cu sudjelovat jel moze ?? :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
:laughing6: smjesan si...!! :laughing6:
pa pod tim uvjetima bi svi vozili...
--- Kraj citata ---
Ovo je SKROOOOOOZ smiješno......
A moš ti imat i muda do neba.....al bu ti se stisla kad dođeš na start i čekaš da ti se ugasi crveno na semaforu... :icon_biggrin:
....aaaa.....ove uvjete...ne kažem da ih nema.....al se prvo dokaži....!!!!!
Kaj ti misliš da bu ti neko sam tak dao motor da se voziš s njim i da ga slupaš....prvo dokaži da nebudeš slupo svoj......a tad bu im bilo svejedno i ak padneš....AL PRVO SE MORAŠ DOKAZAT.....i to SAM....
Živi primjer....GAJS.....sponzorski GSX-R....samo je trebo sjest i vozit, naravno po mogućnosti i pobjedit...a dokazo je da to može....
Pozdrav.... #89 :icon_thumright:
dino_sk:
to je preskup sport da bi se zajebavalo s njim .........nije to nogomet kupis kopačke jedne i igras cijelu sezonu ......ovdje ti za cijelu sezonu treba para i para samo da bi skuter bio osposobljen za sve utrke
ZG Hrc:
--- Citat: dino_sk - 29 Siječanj, 2008, 23:16:42 ---to je preskup sport da bi se zajebavalo s njim .........nije to nogomet kupis kopačke jedne i igras cijelu sezonu ......ovdje ti za cijelu sezonu treba para i para samo da bi skuter bio osposobljen za sve utrke
--- Kraj citata ---
Istina......
Al jako je glupo što za motociklizam u Hrvatskoj nitko nezna.....nit za naše rezultate u našoj zemlji i van nje.....
U sportskima nebuš nikad niš našo o motociklizmu...o niti jednoj disciplni...a ako se slučajno i nađe, imaš max 2 - 3 rečenice....i to negdje zgurano sastrane da niti ne vidiš....
Primjer....ova svečana dodjela..... Bilo je na NETtv....i to sve ukupno 50-60 sec....
A di je HTV....NOVA....RTL....jebe se njima za nas....bitno je samo ko je kolko love dao za kojeg igrača nogometa.....koji je od njih napravio kakav skandal.....
Nabim takve vijesti na onu stvar.......
Pozdrav, Hrvoje #89....
eladio:
--- Citat: ZG Hrc - 30 Siječanj, 2008, 14:32:40 ---
--- Citat: dino_sk - 29 Siječanj, 2008, 23:16:42 ---to je preskup sport da bi se zajebavalo s njim .........nije to nogomet kupis kopačke jedne i igras cijelu sezonu ......ovdje ti za cijelu sezonu treba para i para samo da bi skuter bio osposobljen za sve utrke
--- Kraj citata ---
Istina......
Al jako je glupo što za motociklizam u Hrvatskoj nitko nezna.....nit za naše rezultate u našoj zemlji i van nje.....
U sportskima nebuš nikad niš našo o motociklizmu...o niti jednoj disciplni...a ako se slučajno i nađe, imaš max 2 - 3 rečenice....i to negdje zgurano sastrane da niti ne vidiš....
Primjer....ova svečana dodjela..... Bilo je na NETtv....i to sve ukupno 50-60 sec....
A di je HTV....NOVA....RTL....jebe se njima za nas....bitno je samo ko je kolko love dao za kojeg igrača nogometa.....koji je od njih napravio kakav skandal.....
Nabim takve vijesti na onu stvar.......
Pozdrav, Hrvoje #89....
--- Kraj citata ---
to si dobro primjetio..
ali da bi to bilo bolje i medijski popraceno, za pocetak bi se trebao savez "srediti" i "aktivirati" , a da ne govorim "organizirati" i td..
a onda , s vremenom i izbaciti i podrzati "nade" , kao sto to i drugi savezi rade...
o sitnijim stvarima ni necu , jer jedan "novinar" pored takvih organizacija i nema vremena da gubi.. lakse mu je pratit 4 nogometnu ligu nego nas moto sport :toothy9:
sad sam malo "skrenuo" s teme.. ali u biti ovo su dobronamjerne kritike...
kazem vam, vise se potrudi medijski/organizacijski itd. jedan moto klub nazovimo ga "kornjace" :toothy9: oko svog susreta u nekoj šumi, i bude sve bolje organizirano, nego sto je to sve sluzbeno kod nas u moto sportu jel.. :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju