Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008
ZG Hrc:
Na temu nisam odgovorio....... ;D
......dakle..... Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008.......
To još neznam....... ;D .....ove godine sam maturant...upisi na faks....a tu su i ostala sranja, koja su bila i prošle sezone....
Više o svemu bum znao ko i uvijek u zadnji čas...ak bum mogo, bum vozio...ak ne nebum....
A ni motor nemam....kaj je najbitnije..... ;D
...al ono kaj je bitnije od motora....je VOLJA...to imam...tak da bum se potrudio da se vidimo na utrkama....i da bu te možda i navijali za mene ;D ....
Pozzz :icon_thumright:
vine5x:
--- Citat: ZG Hrc - 11 Siječanj, 2008, 20:48:58 ---Na temu nisam odgovorio....... ;D
......dakle..... Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008.......
To još neznam....... ;D .....ove godine sam maturant...upisi na faks....a tu su i ostala sranja, koja su bila i prošle sezone....
Više o svemu bum znao ko i uvijek u zadnji čas...ak bum mogo, bum vozio...ak ne nebum....
A ni motor nemam....kaj je najbitnije..... ;D
...al ono kaj je bitnije od motora....je VOLJA...to imam...tak da bum se potrudio da se vidimo na utrkama....i da bu te možda i navijali za mene ;D ....
Pozzz :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koju klasu misliš voziti i kad si proda skuter ??
ZG Hrc:
--- Citat: vine5x - 11 Siječanj, 2008, 23:39:42 ---Koju klasu misliš voziti i kad si proda skuter ??
--- Kraj citata ---
Ne mislim još niš.... ;D
I nisam ga prodo.....žao mi ga prodat ljudima koji ne kuže kolko je volje i truda uloženo u njega....
Ak se nađe neko normalan onda bum ga prodo....jer ono kaj tražim za njega je premalo....to je barem moje mišljenje....
Ak ima netko zainteresiran.....nek se javi....bumo se dogovorili....
Kad sam vozio s njim nije bio konkurentan za 1. i 2. mjesto, jer tad nisam imo love da ga složim....a kad sam napokon skupio lovu da ga složim, uvijek me nekaj zajebalo u zadnji čas...pa sam zato vozio s drugim motorom...... Jednostavno nisam imo sreće s njim....
dino_sk:
ja cu sudjelovat imam muda do poda :laughing7:sam nek mi neko da skut koji je sređen i nek plaća sve troskove puta i sveg ostalog pa cu sudjelovat jel moze ?? :toothy9: :toothy9: :toothy9:
vine5x:
--- Citat: dino_sk - 28 Siječanj, 2008, 21:30:27 ---ja cu sudjelovat imam muda do poda :laughing7:sam nek mi neko da skut koji je sređen i nek plaća sve troskove puta i sveg ostalog pa cu sudjelovat jel moze ?? :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Eto tako bi i ja sudjelova!!! :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju