Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008
Renato 93:
je a kaj bi vi??? i eurosport...
to vam je Hrvatska...
ako zelite biti poznati trebali ste biti loptici, a ne motoristi
eladio:
--- Citat: Renato 93 - 04 Veljača, 2008, 21:57:04 ---je a kaj bi vi??? i eurosport...
to vam je Hrvatska...
ako zelite biti poznati trebali ste biti loptici, a ne motoristi
--- Kraj citata ---
cuj.. klizanje , stolni tenis , snowboarding, i jahanje i sta ti ja znam da sad ne nabrajam, sve je to na visoj razini u istoj toj Hrvatskoj..
ne govorim ja o eurosportu.. ja govorim o onom osnovnom...
a sta bi ti?
pa evo, zar je problem nakon trke obavjestiti novinare sa sluzbenim rezultatima na web stranici? da li je to problem?
mogao bih u nedogled :angry7:
posto imam iskustva sa savezima , i to malo veceg, i posto imam iskustva i s vodenjem projekata razno raznih , kazem ti, to se moze daleko bolje :icon_thumright:
mogao bi napisati knjigu o detaljima sta sve jos treba,
problem je malo dublji , a ova riba nazalost smrdi od glave,
daleko su oni od trendova, pojma oni nemaju o marketingu, ali vjeruj mi , da im das da organiziraju domjenak, vidio bis kako bi to bilo vrhunski organizirano :icon_thumright:
toliko o tome sta njih interesira i sta su im ciljevi :angry7:
the_ilusionist:
evo ja ne razmisljam o tome da sudjelujem , to je vec odluceno ;D , jedino ako nesto pode po zlu to ce bit zbog manjka novaca, sponzore neman, sve ide iz moga dzepa, koji je nazalost presusija, motor jos nije sredjen, fale neke sitnice, al sta se toga tice sve je pokriveno,a sad treba negdi uzicat opremu ili tako nesto... :icon_thumright:
divljakusa:
mi razmisljamo o tome da vise ne vozimo utrke....jer to vise nije sport....nazalost...
miskei-os:
sta da kazem......razmisljam o tome uveliko no nikako da se pokrenem.......slabo sam upucen u ta sranja za prijave i sve...al nadam se da cu tokom dana stogod pronaci po koju info na forumu ....najvise me muci klub jer nisam ni u jednom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju