Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008
vine5x:
Jel se tko odlućija da vozi PH sljedeću sezonu
Koja klasa ?
Kakvi su planovi ?
Jel ima spozora ?
i tko će sastavljat bolid ?
zoki_NRG:
--- Citat: vine5x - 17 Prosinac, 2007, 18:26:34 ---Jel se tko odlućija da vozi PH sljedeću sezonu
Koja klasa ?
Kakvi su planovi ?
Jel ima spozora ?
--- Kraj citata ---
treba para, za natjecati se a i za djelove...ugl treba putovati do odredista...sve sjebano, mozda bi i iso da ima na grobniku jednog lijepog dana i da imam viska, jer trenutno svu lovu koju skupim cu ulozit u scoot, a ko zna, ako skupim nesto love do ljeta, mozda kupim neku razj#banu polovnjacu i sredit pa probat sredit, ali jos natjecat se, daaaleko sam ja od toga...ali imam jednog ludog frenda kojeg bi volio viditi na natjecanju, ne jebe on nikakav zavoj, ko kamikaza je ne jebe on ni gume, sve su mu dobre..hehe :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
vine5x:
--- Citat: zoki_NRG - 17 Prosinac, 2007, 18:46:00 ---
--- Citat: vine5x - 17 Prosinac, 2007, 18:26:34 ---Jel se tko odlućija da vozi PH sljedeću sezonu
Koja klasa ?
Kakvi su planovi ?
Jel ima spozora ?
--- Kraj citata ---
treba para, za natjecati se a i za djelove...ugl treba putovati do odredista...sve sjebano, mozda bi i iso da ima na grobniku jednog lijepog dana i da imam viska, jer trenutno svu lovu koju skupim cu ulozit u scoot, a ko zna, ako skupim nesto love do ljeta, mozda kupim neku razj#banu polovnjacu i sredit pa probat sredit, ali jos natjecat se, daaaleko sam ja od toga...ali imam jednog ludog frenda kojeg bi volio viditi na natjecanju, ne jebe on nikakav zavoj, ko kamikaza je ne jebe on ni gume, sve su mu dobre..hehe :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ISTO SE DOGAĐA S VEĆINOM
I JA IMAM NEKE NAMJERE
milja180sp:
za trke moras imati para ko blata i moras znati kako se voze trke moras imat svoj motor i i cijelu trku u svojoj glavi da bi postigo neko,, to je velik gubitak novaca zapravo je bacanje , sta imas od tog ? samo slavu ,a to ako budes u prva 3 , pozitvno prijateljstvo ,gustanje zabava..
Kristijan_R1 klasa:
--- Citat: milja180sp - 18 Prosinac, 2007, 14:13:29 ---za trke moras imati para ko blata i moras znati kako se voze trke moras imat svoj motor i i cijelu trku u svojoj glavi da bi postigo neko,, to je velik gubitak novaca zapravo je bacanje , sta imas od tog ? samo slavu ,a to ako budes u prva 3 , pozitvno prijateljstvo ,gustanje zabava..
--- Kraj citata ---
u vecini se slazem s tobom, no nemoras imat love ko blata, ak nadjes dobre ljude koji ce te sponzorirat itd...
istina je i to da nemas nikakve koristi isto, samo gubitak novaca.... nema tu ni slave neke, samo gust i upoznas puno ljudi te nezaboravno iskustvo...
ali isto da vam kazem da cesta i staza nisu ni slicni, mozes ti bit neznam kolko lud u prometu a na stazi nis, ili pak obrnuto...
tako da... tko je god u mogucnosti, preporucam mu da barem pogleda, pa ako mu se svidi nek i pokusa...
Pozdrav!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju