Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel tko razmišlja o tome da sudjeluje na PH sezona 2008
vine5x:
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 18 Prosinac, 2007, 17:25:21 ---
--- Citat: milja180sp - 18 Prosinac, 2007, 14:13:29 ---za trke moras imati para ko blata i moras znati kako se voze trke moras imat svoj motor i i cijelu trku u svojoj glavi da bi postigo neko,, to je velik gubitak novaca zapravo je bacanje , sta imas od tog ? samo slavu ,a to ako budes u prva 3 , pozitvno prijateljstvo ,gustanje zabava..
--- Kraj citata ---
u vecini se slazem s tobom, no nemoras imat love ko blata, ak nadjes dobre ljude koji ce te sponzorirat itd...
istina je i to da nemas nikakve koristi isto, samo gubitak novaca.... nema tu ni slave neke, samo gust i upoznas puno ljudi te nezaboravno iskustvo...
ali isto da vam kazem da cesta i staza nisu ni slicni, mozes ti bit neznam kolko lud u prometu a na stazi nis, ili pak obrnuto...
tako da... tko je god u mogucnosti, preporucam mu da barem pogleda, pa ako mu se svidi nek i pokusa...
Pozdrav!!!!!
--- Kraj citata ---
Taj sustav uopće ne funkcionira
mene zanima kome ide novac za koji plaćaš da bi pristupio utrci
stvarno ovo može biti jedino u hrvatskoj, kada krivi ljudi rade u tom HMS-u
poćevši od sudaca ( znamo koje su stavri bile u vezi njih ) pa nadalje
zašto se ti moto klubovi ne ujedine i malo poboljšaju situaciju
pa bi nam svima bilo bolje i bilo bi više ljudi šta bi vozilo PH (a ne nekolicina)
Eto nadam se da će se situacija poboljšati i lakše će se moći pristupiti tim natjecanjima
I opet se sve svodi na $
Kristijan_R1 klasa:
istina... a mozda se i nesto promjeni sad u sezoni 2008.
vidjet cemo...
vine5x:
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 18 Prosinac, 2007, 20:35:54 ---
istina... a mozda se i nesto promjeni sad u sezoni 2008.
vidjet cemo...
--- Kraj citata ---
Nadam se !!!
Možda i ja budem vozio utrku (eto da probam kako je to) ako skupim $ ili nabavim sponzora (malo vjerovatno)
Tommek:
kuzim da je preeeesavršen osjecaj tak nešt vozit,a još pobijedit..:D
dosta je tu zajebancije oko svega,treba bit talentiran (al opet netko treba cut za tebe),treba imati neku pocetnu lovu...
i ono kasnije to dodje samo po sebi,al treba imati srece u pocetku...;)
ZG Hrc:
--- Citat: Tommek - 26 Prosinac, 2007, 17:46:03 ---kuzim da je preeeesavršen osjecaj tak nešt vozit,a još pobijedit..:D
dosta je tu zajebancije oko svega,treba bit talentiran (al opet netko treba cut za tebe),treba imati neku pocetnu lovu...
i ono kasnije to dodje samo po sebi,al treba imati srece u pocetku...;)
--- Kraj citata ---
Pobjedit...a tek vozit prvi....to je najteze...... Osjecaj nemres opisat....
Treba imat puno toga u glavi, a ne samo srece..... A to dal bu neko cuo za tebe....il ne... Na to nemres racunat... Vozis sebe i za svoj gust.... Druga stvar je profesionalno...al tog nema kod nas...
......
Svako ko zeli moze probat....postoji pravilnik, njega se samo treba pridrzavat i to je to...
Naravno da je potrebno puno ulaganja....puno novaca....puno volje i zelje..... Puno ih pocne i odustane....zbog svakavih poteskoca i problema....
Ja sam uvijek bio da nas je kaj vise....zanimljivije je, vise dajes od sebe, imas motivaciju...
Zato mi je najdraza utrka bila u ŽUPANJI....bilo nas je najvise....a i bilo je najvise navijaca...
A i to je bila najzahtjevnija utrka koju sam vozio...
...zato smo tu da pomognemo (probamo pomoc) sa savjetima.....i porobat odgovorit na neka pitanja..... Ima nas nekoliko koji vozimo.....i cilj nam je imat kaj bolju konkurenciju...
Zato pozdrav svima.... :icon_thumright:
Cujemo se..... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju