šteta sto cole nisi blokade skinia, sto ti mama nebi vjerovatno dala da odeš s nama sada oko 10.01.2008 do splita
Sorry... žena bi me se definitivno odrekla preko medija... a i rekal sam u Zadru: sljedeći udaljeniji meet će mi bit, kad se budu mogla jaja pržit na haubi od auta
...ili da bar pređe preko 15-ak Celzija...
BTW. nije problem u zimi, nego nedostatku topline... zezam se, mislim na terase... "grill" ovamo, "grill" onamo... a sve te lokacije tvrdo zatvorene... između Senja i Karlobaga su, na toj cesti, samo 2 lokala, oba blizu Senja ("Hacienda" i "Vila Velebita"), tako da nakon grijanja u Senju nisam ni trebao njihovo utopljavanje... Ajde nekako i dođem do Karlobaga... tamo kraj benzinske stanice je onaj kafić, bolje rečeno rupčaga... dobiješ sepsu od samog sjedanja na te stolice, a kamo li nešto ići popit... onaj prostor, u kom smo bili u 3. mjesecu je bio zatvoren, i ja produžio napred... koje li greške... do Sv. Marije Magdalene nema nigdje ništa... ali nakon Jablanca je svanulo, i samo prisustvo sunca (malo pred Karlobag) i prestanak puhanja (senjske) bure, je put napravilo podnošljivim...