Tehnički kutak > Injection

problem s pure jetom..hitno!!!

<< < (5/7) > >>

maki 225:

--- Citat: bela_injekšon - 17 Ožujak, 2011, 14:37:23 ---riješio problem  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Šta bi?

bela_injekšon:
akumulator..nije punio...i zato bi motor trokirao i gasio se...sad je sve super..s tim da sam vratio ecu od svog runnera a ne od onog nrg-a jer jednostavno s mojim bi imao vecu brzinu i snagu...

maki 225:
Istina i meni je tako,ima tjedan dana kako sam kupio novi aku.
I onda mi je samo malo na početku dok neprobije i sad sam kupio od liqui moli onu tekučinu za čiščenje injektora i sad više nemam problema. :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: bela_injekšon - 17 Ožujak, 2011, 21:34:08 ---akumulator..nije punio...i zato bi motor trokirao i gasio se...sad je sve super..s tim da sam vratio ecu od svog runnera a ne od onog nrg-a jer jednostavno s mojim bi imao vecu brzinu i snagu...

--- Kraj citata ---
naravno, jer od NRG-a ima euronormu 2 tj noviji softwer i zato ide lošije

dobro da si riješio problem, meni nikad nebi palo na pamet

crobex:

--- Citat: maki 225 - 17 Ožujak, 2011, 21:42:25 ---Istina i meni je tako,ima tjedan dana kako sam kupio novi aku.
I onda mi je samo malo na početku dok neprobije i sad sam kupio od liqui moli onu tekučinu za čiščenje injektora i sad više nemam problema. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kako funkcionira ta tekućina skidas injektor ili... koliko to kosta, i koliko je uspjesno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju