Tehnički kutak > Injection
problem s pure jetom..hitno!!!
Lenko:
--- Citat: bela_injekšon - 17 Ožujak, 2011, 14:37:23 ---riješio problem :toothy9:
--- Kraj citata ---
ž
Pa bato, podeli to sa nama ! Nemoj biti sebičan !
Iwo SR Tuono:
--- Citat: matas damir - 18 Ožujak, 2011, 15:16:41 ---Meni je skroz serijski išao 95 po satu...nešto ti ne radi kakao treba
--- Kraj citata ---
je je, i onda te ditech prođe :laughing9:
ja kako god sam mjerio diteh sašije purejeta kako oćeš, pričamo o serijalama bez bloka, uzbrdo nizbrdo, u krajnjoj, u startu kako god
a ditech serijala ne preklopi malo 80, a runner preklapa 100 al kreće od 20 a ne od nule XDD
Lenko:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Travanj, 2011, 21:43:34 ---je je, i onda te ditech prođe :laughing9:
ja kako god sam mjerio diteh sašije purejeta kako oćeš, pričamo o serijalama bez bloka, uzbrdo nizbrdo, u krajnjoj, u startu kako god
a ditech serijala ne preklopi malo 80, a runner preklapa 100 al kreće od 20 a ne od nule XDD
--- Kraj citata ---
Nemoj teko bato ! Meni je Plamena kao serijala pičila 95kmh ! A nadam se da će i sad kad je naštelujem !
Iwo SR Tuono:
--- Citat: lenko - 03 Travanj, 2011, 21:50:56 ---Nemoj teko bato ! Meni je Plamena kao serijala pičila 95kmh ! A nadam se da će i sad kad je naštelujem !
--- Kraj citata ---
s mesta dvesta
s gps-om si možda malo preko 80 i to je to, po uricama pusti šta piše
Lenko:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Travanj, 2011, 21:53:32 ---s mesta dvesta
s gps-om si možda malo preko 80 i to je to, po uricama pusti šta piše
--- Kraj citata ---
Da, sa satom. Nisam se setio da merim GPS !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju