Tehnički kutak > Injection

problem s pure jetom..hitno!!!

<< < (7/7)

Lenko:

--- Citat: bela_injekšon - 17 Ožujak, 2011, 14:37:23 ---riješio problem  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ž
Pa bato, podeli to sa nama ! Nemoj biti sebičan !

Iwo SR Tuono:

--- Citat: matas damir - 18 Ožujak, 2011, 15:16:41 ---Meni je skroz serijski išao 95 po satu...nešto ti ne radi kakao treba

--- Kraj citata ---
je je, i onda te ditech prođe  :laughing9:
ja kako god sam mjerio diteh sašije purejeta kako oćeš, pričamo o serijalama bez bloka, uzbrdo nizbrdo, u krajnjoj, u startu kako god

a ditech serijala ne preklopi malo 80, a runner preklapa 100 al kreće od 20 a ne od nule XDD

Lenko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Travanj, 2011, 21:43:34 ---je je, i onda te ditech prođe  :laughing9:
ja kako god sam mjerio diteh sašije purejeta kako oćeš, pričamo o serijalama bez bloka, uzbrdo nizbrdo, u krajnjoj, u startu kako god

a ditech serijala ne preklopi malo 80, a runner preklapa 100 al kreće od 20 a ne od nule XDD

--- Kraj citata ---
Nemoj teko bato ! Meni je Plamena kao serijala pičila 95kmh ! A nadam se da će i sad kad je naštelujem !

Iwo SR Tuono:

--- Citat: lenko - 03 Travanj, 2011, 21:50:56 ---Nemoj teko bato ! Meni je Plamena kao serijala pičila 95kmh ! A nadam se da će i sad kad je naštelujem !

--- Kraj citata ---
s mesta dvesta

s gps-om si možda malo preko 80 i to je to, po uricama pusti šta piše

Lenko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Travanj, 2011, 21:53:32 ---s mesta dvesta

s gps-om si možda malo preko 80 i to je to, po uricama pusti šta piše

--- Kraj citata ---
Da, sa satom. Nisam se setio da merim GPS !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju