Tehnički kutak > Injection

problem s pure jetom..hitno!!!

<< < (6/7) > >>

bela_injekšon:
jos jedno pitanje imam  mallosiev variomat i rolice od 8 grama ide ok..na satu pise 90 ali imam osjecaj da malo sporije vuce do tih 90,nema bas neku veliku snagu...dali bi pozeljno bilo da stavim lakse rolice od nekih 7,2..tj dali bi se isplatilo i koliko bi otprilikr izgubio u krajnjoj?

maki 225:

--- Citat: crobex - 18 Ožujak, 2011, 12:59:13 ---kako funkcionira ta tekućina skidas injektor ili... koliko to kosta, i koliko je uspjesno

--- Kraj citata ---
Evo je slika http://www.conrad.de/medias/global/ce/8000_8999/8200/8280/8289/828920_BB_00_FB.EPS_250.jpg
Ma to ti je ta jedna limenka na cijeli rezervar od automobila,ja sam nasuo pola na 5l u skutera.
Znači samo naspeš u rezervar nemoraš ništa skidat osim čepa s rezervara..XD :icon_thumright:
I da ta limenka ti kod mene košta 59,90.
I mogu ti reči da se osjeti razlika nakon čak 2,3km.

matas damir:

--- Citat: bela_injekšon - 18 Ožujak, 2011, 13:14:59 ---jos jedno pitanje imam  mallosiev variomat i rolice od 8 grama ide ok..na satu pise 90 ali imam osjecaj da malo sporije vuce do tih 90,nema bas neku veliku snagu...dali bi pozeljno bilo da stavim lakse rolice od nekih 7,2..tj dali bi se isplatilo i koliko bi otprilikr izgubio u krajnjoj?

--- Kraj citata ---
Meni je skroz serijski išao 95 po satu...nešto ti ne radi kakao treba

bela_injekšon:
hahahha ma naravno :jerk:

crobex:
dobra ideja da to uvalim u rezervar ali neznam kako če se napravit to čisčenje kad nemogu vise upalti apriliju. johe meni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju