Tehnički kutak > Injection

problem s pure jetom..hitno!!!

<< < (4/7) > >>

bela_injekšon:
ei ljudi nisam jos promijenio senzor temp..ali ima jos jedna gora stvar..danas probam upalit motor ali nece upalit :dontknow: ostvari kontakt i vergla ga ali nece da upali  ??? ne vjerujem da je bas stvar do akumulatora..vozio sam se prije dan-2 i normalno je palio..

ive_91:
jesi izmjerio tlak goriva i tal zraka.. ja cu u sub stavit popis kak se to radi.. jer sam izvadio ditecha iz garaze nakon par mjeseci i nepali pa cemo to provjerit.

bela_injekšon:
nisam ne..kako to provijerit??

ive_91:
uzmes manometar T Y ili X razdjelnik (kod X moras jedan izlaz zablindirat) i onda uzmes dva crijeva od cc-a 15-20 cm i jedno spojis na manometar i izlaz radjelnika drugo spojis na drugi izlaz razdjelnika a trece spojis na crijevo sa glave (gorivo ili zrak) onda ovo drugo slobodno crijevo spojis na kompresor ili pumpu. dignes manometar u zrak (stavis kod sica ili tak negdi) das kontakt i gledas. kaj pise onda probas upalit a ak ne pali onda skini svjecicu i verglaj (tlak goriva ce odma pisat) i kad upali treba bit jednak stalno bez naglih padova i skokova dok tlak zraka moze rasti malo ali ne puno..

test goriva =
znaci cc-a 7 bara sve manje je premalo..

test zraka =
znaci cc-a 4 bara isto tako sve manje je premalo ak imas 3 bara tesko ce radit kak treba. isto tako ako imas na pumpi 5 bara u leru tesko da ce radit.. oboje bi bilo pozeljno upalit pa mjerit ali ako neradi evo tu imas najbolje kaj moze..
i kod verglanja mora nabit tlak dobar.

bela_injekšon:
riješio problem  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju