Pricas gluposti,i bacas ljude u zabludu uopce nije istina sta pricas.Shoei je bila jedna od najboljih kaciga na trzistu.A po kvaliteti i svemu ostalom Shark joj nije nimalo dorastao i nemogu biti konkurencija.Shark i Shoei nebo i zemlja!!!
prvo dobro pročitaj što sam ja napisao, i nemoj se pravit ko da si najpametniji na svijetu jer imaš shoei kacigu
ja nigdje nisam napisao da je shark bolji od shoeia, niti da shoei nevalja, nego sam napisao je shark rsi kaciga za te novce odlična, i da se u toj cjenovnoj kategoriji nemože nać puno bolja.
a shoei xr1000 je u to vrijeme bila više od duplo skuplja nego navedena shark, a po mojoj procjeni je bila također odlična, i definitivno bolja od sharkice, ali ne toliko da može opravdat cijenu od gotovo 5000kn. ja sam je uzeo samo zato jer mi je uletila nova po ekstra povoljnoj cijeni
drugi put pročitaj s razumijevanjem, a nemoj odmah govorit da pričam gluposti i bacam ljude u zablude, a ionako je ovdje bila riječ o shark kacigi, a ne u dizanju shoei kacige u nebesa, kad je ionako 99% foruma neće kupit jer košta kao u najmanju ruku pola njihovog skutera