znam da dižem staru temu,ali evo da i ja napišem svoja iskustva...
iskustva sa servisom tamo nemam,već samo sa trgovinom...
brdo dijelova sam tamo naručival,kako za sebe,tako za frendove.većinu puta je bilo fer i korektno i ako se nekaj naručivalo iz vana,trebalo je max 3-4 tjedna da dođe(većinom su to bile plastike)...
pohvalil bi onog gospodina koji radi za pultom,neznam kak se zove,ali onaj s čupavom kosom kao
vrlo lako mu je objasnit neke stvari,nije za svaku glupost potreban broj šasije i takve spike
dok drugi gospodin koji radi za pultom(to je ja mislim taj vaš hvaljeni aki,onaj mršav ak se ne varam
) iako ima znanja,ima i bezobraznosti...nekoliko puta uopće ne sluša o kojem se skuteru radi pa mu moram 10x ponavljat,a nebi ni pisal u temi da mi kap nije prelila čašu danas.
jučer zovem za karike i pitam dali imaju...dobijem odgovor da imaju i da su mi u mogućnosti poslati poštom,sve super...i pošaljem ja adresu i ostale podatke potrebne za slanje,da mi dođe u što kraćem roku,te broj mobitela ako bi bilo kakvih komplikacija...i sve super,poštarina bi me izašla kojih 50 kn ,al reko jbg,kad prije petka nejdem u zg,niti niko od mojih da mi ih digne...
ja sav sretan čekam danas samo karike da mi stignu,da se skuter može sklopit do kraja,kad mi zvoni telefon i moto mondo zove..."dobar dan,jučer je padala kiša te nisam mogao do pošte,dali želite da vam danas pošaljem karike?"
ja sam ostal paf,reko ajde nek je padala kiša,nek nisi stigel do pošte zbog posla,ali da niste mogli nazvat i reć da niste poslali jebene karike...i dok sam rekel u lijepom tonu to sve(gosp.akiju ako se ne varam,onom mršavom
),arogantno je odgovoril da nemaju oni vremena za nanašat okolo po poštama...
sve to stoji,znači nemate vremena,al onda mi nisu trebali niti se ponuđat da će mi poslat poštom,već sam mogel zvat frenda da mi iz drugog kraja grada podigne i pošalje poštom,kaj sam na kraju sad i napravil...
evo malo je poduži tekst,ali pošto je gosp.Čok zahtjeval neka iskustva sa servisom moto mondo, ja sam svoja iznesel...
znači,većinom su bila pozivitnva iskustva,ali bilo je par i neugodnih