Ja sam Garo koji ne kupuje nista jestivo u Lidlu jer je sve sranje nize klase, zapravo kulturnije receno, to su europske stvari. Ima iznimki, al slobodno se moze generalizirat jer je 90% razrjedjeno, osiromaseno, isfiltrirano. Kad je bilo otvaranje prvog u HR tu na Sveticama koji mi je bio nakblizi, jedan gurman ga je ladno odjebao prilikom otvorenja. Kad sam jednom bio primoran uzet pileca prsa skrivenog porijekla one njihive marke koja kobajagi jamci neku kvalitetu, a realno je sranje, prdez mi je trul i uzasan. Trebao bi probat pokvareno meso i onda bi mogao usporedit.
Ovo reklamiranje njihive kuhinje nabijem na k, cim netko ima para platit skupo reklamiranje, znaci da plasira skupo sranje.
Istina bog da je sve danas to tu negdje, slicno i isto, kako bi rekli optimisti. Ali bogami ovi idu u jos vecu krajnost.
Jedan od motiva za voznje Balkanom, jesu upravo ovakve stvari, iako su prisutni od nedavno i tamo i rulja se odrice domacih proizvoda cekajuci u redovima i uzimaju njihova sranja sto je pretuzno jer su ovdje izdominirali sa svojim uvoznim sranjima.
Posjetio sam mnogo trznica, koje su izuzetno bogate prvom klasom, kao nekada u Zagrebu Zelena Trznica koja je iskorjenjena zbog uvoznih lobija kojima treba jebat mater bojkotom njihovih sranja.
Pa ti imaj sise i mengu...
Ovo iz Njemacke, ono iz Nizozemske, V.Britanije, Skandinavije, Kine... Pa di smo mi pi*ka im materina, a sve osnovne sirovine koje mozemo imati u neindustrijskim podrucjima.
Mnoge boli k**ra* za takve sitnice, zato i jesu svi ispred nas.
E da, Sesvetski plac cetvrtkom ima svoju draz...