Ima svega, nista nije rasprodano.
Rukavice su mi male (vel. 10), to je onaj isti model unazad par godina.
Potkapa mi je novost, zanimljiva je, ali cu pricekat satorsku rasprodaju pa cu je tada pobrati
Kupio 3 cokolade, stavio na blagajnu i dok sam cekao u redu, otrcao par metara po vodu. Vratim se, kad ono ciganka se pregurala ispred mene, s ciganskim pretilim djetetom. I reko, ajde dobro. I dodje ona na red, a malo cigance otrci na kraj blagajne... u medjuvremenu dolazi otac i prolazi na kraj blagajne. Ciganka trpa robu u vrecicu i placa... dolazim ja na red, a malo cigance stoji i dalje na kraju blagakne, prpdavacica otkucava jednu malu cokoladicu i refleksno je baca u onaj prostor za sabiranje, a malo pretilo cigance brzinom svjetlosti, nevidjenih profesionalno urodjenih, i brilijantno svakodnevno izvjezbanih reflekasa, s perfektnim tajminzima kakve nema niti jedan racunalno upravljan motor u top stanju ufazen do boli... dakle dok je cokoladica bila u letu, bukvalno je isprizio ruku i zgrabio je da to ne mize snimiti niti najbolja kamera na svijetu s beskonacno mnogo fps-a.
I kako je cigance hapilo, odmah je krenulo u maglu, medjutim, edukator, ovaj cale, je brzo preuzeo cokoladicu i vratio je na kasu uz znak isprike. Sve se ovo desilo u 2us.