I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dajte mi slikajte taj bubrežnjak ako nije problem da vidim, nisam danas stigel do Lidla ali mislim svakak isto uzeti ako je ok.
Citat: avr freak - 18 Veljača, 2016, 21:08:07dajte mi slikajte taj bubrežnjak ako nije problem da vidim, nisam danas stigel do Lidla ali mislim svakak isto uzeti ako je ok.Za 40kn je stvarno ok, ne vidim potrebu da ti netko nesto slikava. Mislim ja ti mogu slikat neki detalj na bubreznjaku koji te zanima jer ovak sa slike cijelog ne znam sto zelis procijeniti i vidjeti.
imate u konzumu za kupiti na akciji elektricni pistolj za odvrtanje/zavrtanje matica.380kn na akciji,prava cijena je 450kn.snaga-1010Wbrzina-2200/minmax okretni moment 450Nmko nema kompresor,ovaj elektricni za skuter je odlican.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
ja uzo jer je jednostavnije i lakše nego da svaki put punim kompresor pa vadim pištolj iz kutije koja je spremljena u kuči ispod kreveta, razvlačim crijeva itd previše vremena ovo samo uštekam i radim
Citat: zvonkec92 - 19 Veljača, 2016, 15:23:27ja uzo jer je jednostavnije i lakše nego da svaki put punim kompresor pa vadim pištolj iz kutije koja je spremljena u kuči ispod kreveta, razvlačim crijeva itd previše vremena ovo samo uštekam i radim Jesi probao šta odšarafit s time?Jel može to skidat šarafe s felge i matice s variomata, kvačila itd?Ne izgleda uvjerljivo vljada se varam.
Citat: nrg extreme - 19 Veljača, 2016, 17:20:01Citat: zvonkec92 - 19 Veljača, 2016, 15:23:27ja uzo jer je jednostavnije i lakše nego da svaki put punim kompresor pa vadim pištolj iz kutije koja je spremljena u kuči ispod kreveta, razvlačim crijeva itd previše vremena ovo samo uštekam i radim Jesi probao šta odšarafit s time?Jel može to skidat šarafe s felge i matice s variomata, kvačila itd?Ne izgleda uvjerljivo vljada se varam. ako može onaj einhelov na 12V kaj ima 240nm netrebam niš pričat kaj tek radi ovaj na 220V i 450nm