I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
....pikiram onaj moment kljuć 13.10. za 129kn, valja li to?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Steef si siguran da valja. Malo sam progooglao i pišu dosta da taj kljuc nevalja nista
Citat: andy - 08 Listopad, 2014, 09:47:09Steef si siguran da valja. Malo sam progooglao i pišu dosta da taj kljuc nevalja nista vjerujem da nije za profesionalnu uporabu,da svaki dan s njim stezes po 10 glava a na svakoj 16 sarafa po 3 serije stezanja za to za kaj meni treba sigurno je super za te pare..al ovaj mali sam platil 50 evra jbg
Citat: steeef - 08 Listopad, 2014, 10:56:17Citat: andy - 08 Listopad, 2014, 09:47:09Steef si siguran da valja. Malo sam progooglao i pišu dosta da taj kljuc nevalja nista vjerujem da nije za profesionalnu uporabu,da svaki dan s njim stezes po 10 glava a na svakoj 16 sarafa po 3 serije stezanja za to za kaj meni treba sigurno je super za te pare..al ovaj mali sam platil 50 evra jbg Pa ovaj veliki iz lidla sigurno nije za stezanje glava.... Al dusu dao za stezanje kotaca na autu, motoru, skuteru.... Cak i za variomat i kuplung na skuteru, ali nebi stezao s njim nista sto treba stegnut na malu mjeru (ispod 3-4 kgm). Za to imam drugi (i treci ) kljuc
Ja sam ga mislio najviše za glavu stegnut, al toliko koliko meni to treba radije odem do mehaničara i on mi stegne s svojim profi alatom..A onda ovaj samo za kotače i eventualno vario i kuplung
Citat: andy - 08 Listopad, 2014, 14:36:08Ja sam ga mislio najviše za glavu stegnut, al toliko koliko meni to treba radije odem do mehaničara i on mi stegne s svojim profi alatom..A onda ovaj samo za kotače i eventualno vario i kuplungPa glava se stze obicno na 10-15Nm, a ovaj kljuc je ipak za kotace koji se stezu 5-10 puta jace