Jesi pročita etiketu...? Jel' znaš zašto je deklarirana ka 'moto'...? Lidl obično prodaje stvari koje su već uvezene u Njemačku ili Austriju, a tamo baš ne može uć TOTALNO sranje ka recimo kod nas direkt iz PRC... Možda nije na 100%, možda je na 80% efikasnosti onoga za šta je napravljena, ali i renomirane marke, ako se gledaju najjeftiniji artikli, znaju bit još i manje efikasne, dok naravno, oni najskuplji, znaju bit i 110% efikasni, ali jaaaako skupi... I ne, ne govorim o kacigama, niti o sigurnosnoj opremi, nego o funkcionalnoj moto odjeći...
uff, sad da mi sad nije lijeno ic po snijegu bas bi otisao procitati
naaravno, to sto je nesto brendirano ne znaci da je odma i bolje od nebrandiranog proizvoda
Crivit...ne nadjem niista na netu o njima..jedino da rade za lidl i to je to XD
Koriste ThinsulateTM tkaninu, koja bi trebala smanjiti protok topline, i provoditi vlagu dalje od tijela..sve je to super..ali eto ja sma tamo uzeo rukavice i nosio ih do kuce (nekih 25min)..dotle su mi se ruke dobrano oznojile i sad ih nikako ne mogu osusiti (rukavice, jel
), tutnio sam fen nesto malo, i od 8:40 su mi na radijatoru i jos su vlazne iznutra..nesto lose odvode tu vlagu :/