Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - problem sa alnserom i obrtaljkom
Punisher:
Nosi na servis tj garanciju... za obrtomjer mi se čini da negdje 'puši' kontakt ...
X-Thug:
--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2007, 19:37:46 ---Nosi na servis tj garanciju... za obrtomjer mi se čini da negdje 'puši' kontakt ...
--- Kraj citata ---
nije bitno sta je nek ode na servis i kaze sta ga je*e i oni to moraju sredit...bolje je vako i jeftinije je tj besplatno ako ima garanciju,a ako nema... :sad1:
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 12 Prosinac, 2007, 20:47:19 ---
--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2007, 19:37:46 ---Nosi na servis tj garanciju... za obrtomjer mi se čini da negdje 'puši' kontakt ...
--- Kraj citata ---
nije bitno sta je nek ode na servis i kaze sta ga je*e i oni to moraju sredit...bolje je vako i jeftinije je tj besplatno ako ima garanciju,a ako nema... :sad1:
--- Kraj citata ---
Pa i jesam rekao neka ga nosi na garanciju... iako ima i ljudi koji će pokušati zajebavat da mora platit usprkos garanciji.
Neka ode tamo i ako samo spomenu lovu nek on spomene udrugu za zaštitu potrošača pa da vidiš kako se sređuju stvari, još će mu i oprati skuter :D
g_runner:
--- Citat: X-Thug - 12 Prosinac, 2007, 20:47:19 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
u tom slucaju ... :sad1:
:D
Jandro:
--- Citat: g_runner - 11 Prosinac, 2007, 16:29:03 ---1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^ ....
--- Kraj citata ---
meni je tak bilo zbog praznog akumulatora i poslije sve 5!
provjeri akumulator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju