Tehnički kutak > Tuning skutera

runner - problem sa alnserom i obrtaljkom

<< < (4/4)

Drnda:

--- Citat: X-Thug - 15 Prosinac, 2007, 14:14:20 ---
--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2007, 20:17:58 ---
--- Citat: g_runner - 11 Prosinac, 2007, 16:29:03 ---1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta  , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^  ....

2. nekad mi obrtaljka ne radi , ostali instrumenti rade al obrtaljka nece , svijetli al kazaljka je na nuli , onda ugasim skuter i upalim pa radi ....

--- Kraj citata ---
Tako je i eni isto ko i tebi i ono sa kurblom puca u mp3, ali sad mi je servis pa cu im rec da to srede, pod garancijom je, pa me zanima ocu li ja to trebat ista placat??

--- Kraj citata ---
ako ti je pod garancijom znaci da to oni tribaju srediti besplatno,al ka sta je punisher reka:
--- Citat: Punisher - 13 Prosinac, 2007, 10:51:37 ---Neka ode tamo i ako samo spomenu lovu nek on spomene udrugu za zaštitu potrošača pa da vidiš kako se sređuju stvari, još će mu i oprati skuter :D

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
To cu i uradit :icon_thumright:

Punisher:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Prosinac, 2007, 14:36:15 ---
--- Citat: X-Thug - 15 Prosinac, 2007, 14:14:20 ---
--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2007, 20:17:58 ---
--- Citat: g_runner - 11 Prosinac, 2007, 16:29:03 ---1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta  , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^  ....

2. nekad mi obrtaljka ne radi , ostali instrumenti rade al obrtaljka nece , svijetli al kazaljka je na nuli , onda ugasim skuter i upalim pa radi ....

--- Kraj citata ---
Tako je i eni isto ko i tebi i ono sa kurblom puca u mp3, ali sad mi je servis pa cu im rec da to srede, pod garancijom je, pa me zanima ocu li ja to trebat ista placat??

--- Kraj citata ---
ako ti je pod garancijom znaci da to oni tribaju srediti besplatno,al ka sta je punisher reka:
--- Citat: Punisher - 13 Prosinac, 2007, 10:51:37 ---Neka ode tamo i ako samo spomenu lovu nek on spomene udrugu za zaštitu potrošača pa da vidiš kako se sređuju stvari, još će mu i oprati skuter :D

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
To cu i uradit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Na to i imaš kompletno pravo. Imaš garanciju -> proizvod ne štima kako treba -> proizvodu pod garancijom treba otkloniti kvarove ili se zamijenjuje novim, nema dodatne priče ili troškova. Ako počnu pa mijenjali smo ovo ono, pa to ne spada pod garanciju, samo isti sekund uzmeš mob i kažeš daj ključe ili ti eto inspekcije. Rezultat = riješena stvar bez lipe i što je najvažnije bez izgubljenih živaca.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju