Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - problem sa alnserom i obrtaljkom
g_runner:
1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^ ....
2. nekad mi obrtaljka ne radi , ostali instrumenti rade al obrtaljka nece , svijetli al kazaljka je na nuli , onda ugasim skuter i upalim pa radi ....
Cole#2:
Kupio sam Runnera jučer i sve je ok... Ali u vezi alnasera tako je meni bilo na mome starom spee fightu... Prominija mi je zupčanik jer su moji stari zupci bili oštećeni skroz... To ti dođe ja mislim negdi oko 200 kuna možda manje neznam sada točno
Rossi:
za alnasr to ti je cest problem kod novih runnera nista cudno,bendix i alnaser se pokvare brzo ...meni nije jos ni jednom se kvarilo nis,osim mehanizama za kurblu koji je strasno zvecko hehe ...ali znam dosta raje kojima je otiso ili bendix ili alanser
zoki_NRG:
odi ako ti je pod garancijom, neka mjenjaju, ili na servisu reci da ti zupcanije mjenjaju, ne cudim se tome, jer koliko god runnera novih znam, svima je riknulo, i na to se trrebas naviknut
X-Thug:
--- Citat: Cole#2 - 11 Prosinac, 2007, 16:58:04 ---Kupio sam Runnera jučer i sve je ok... Ali u vezi alnasera tako je meni bilo na mome starom spee fightu... Prominija mi je zupčanik jer su moji stari zupci bili oštećeni skroz... To ti dođe ja mislim negdi oko 200 kuna možda manje neznam sada točno
--- Kraj citata ---
to se i meni bilo dogodilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju