Tehnički kutak > Tuning skutera
runner - problem sa alnserom i obrtaljkom
g_runner:
--- Citat: Jandro VX - 13 Prosinac, 2007, 16:59:38 ---meni je tak bilo zbog praznog akumulatora i poslije sve 5!
provjeri akumulator
--- Kraj citata ---
e a kak da to provijerim , imam neki ispravljac(12V) za punjenje akumulatora, jel da ga samo dopunim il ????
Drnda:
--- Citat: g_runner - 11 Prosinac, 2007, 16:29:03 ---1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^ ....
2. nekad mi obrtaljka ne radi , ostali instrumenti rade al obrtaljka nece , svijetli al kazaljka je na nuli , onda ugasim skuter i upalim pa radi ....
--- Kraj citata ---
Tako je i eni isto ko i tebi i ono sa kurblom puca u mp3, ali sad mi je servis pa cu im rec da to srede, pod garancijom je, pa me zanima ocu li ja to trebat ista placat??
Jandro:
--- Citat: g_runner - 13 Prosinac, 2007, 20:10:15 ---
--- Citat: Jandro VX - 13 Prosinac, 2007, 16:59:38 ---meni je tak bilo zbog praznog akumulatora i poslije sve 5!
provjeri akumulator
--- Kraj citata ---
e a kak da to provijerim , imam neki ispravljac(12V) za punjenje akumulatora, jel da ga samo dopunim il ????
--- Kraj citata ---
provjeri tekučinu u njemu i ostavi ga preko noći nek se puni!
dok zima dođe akumulatori jako počnu zezat na skuterima!
evo moj, cijelo ljeto radio i palio na zub, mjesec dana je stajo u garaži i upalio na zub, a sad prek zime nek jedan dan ostane stajat neće upalit
Fare:
Prvo i osnovno ako je pod garancijom nista ne diraj nego teraj u servis!!!
Ako nije onda ovako: 1. zuji u prazno i nece upaliti zbog bendixa, njega mozes rastaviti i dobro ocistiti
u benzinu, posusiti i malo podmazati te ponovo sastaviti, jer se u njega zna zavuci one
prasine od trosenja remena i to ga koci da iskoci do kraja, i meni se dogadjalo isto i
nakon ciscenja je proradio.
2. provjeri kontakt na obrtajki jer je moguce da je negdje zica ispala i nema dobar kontakt
X-Thug:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2007, 20:17:58 ---
--- Citat: g_runner - 11 Prosinac, 2007, 16:29:03 ---1. alnaser - nece palit od prve , neg kad stisnem onak nest zuji , kao da vrti na prazno , onda pustim pa opet stisnem i tak dok ne uhvati , do 5 puta , nekad oce i od prve al skoro uvijek tak ^^^^ ....
2. nekad mi obrtaljka ne radi , ostali instrumenti rade al obrtaljka nece , svijetli al kazaljka je na nuli , onda ugasim skuter i upalim pa radi ....
--- Kraj citata ---
Tako je i eni isto ko i tebi i ono sa kurblom puca u mp3, ali sad mi je servis pa cu im rec da to srede, pod garancijom je, pa me zanima ocu li ja to trebat ista placat??
--- Kraj citata ---
ako ti je pod garancijom znaci da to oni tribaju srediti besplatno,al ka sta je punisher reka:
--- Citat: Punisher - 13 Prosinac, 2007, 10:51:37 ---Neka ode tamo i ako samo spomenu lovu nek on spomene udrugu za zaštitu potrošača pa da vidiš kako se sređuju stvari, još će mu i oprati skuter :D
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju