posljednje voznjice prije skidanja glave i tak igranja malo...
eo jucer od 3 i 15... do 9 navecer se vozalo...
krug je bio dosta velik...
zg(zitnjak)-west gate-krapina-trakoscan-varazdin-marof-zelina-sesvete-zg (ukupno 260km)
s obzirom da se je 2 ili 3 puta stalo mislim da je srka izdrzala bez greske...bio sam i na obilaznici kad sam picio za west gate i frend s st200 me je pratio po nj cukici idem 117 po ravnome... potrosila je prvih 100km 4.5l a ostalih 160 je tank ( manje 0.5-0.
ja sam ajmo rec zadovoljan potrosnjom... za sad me taj st200 ( ima multivar) malo dobiva u startu i takvu prednost drzi do 80 i onda me dobije ( ta mala prednost je pola nj skutera,prakticki samo nos)
izgleda da sam skurio pakne jer zadnje kocnice ko da neam pa je prednja bila allway up side down, fala bogu brda i nizbrdica ima tak da.. slike ce bit kasnije... :-D znaci ide ko prava...nadam se kad spustim glavu do frenda do crikve skocit... da vidim sta radi jer na terapijama... toliko !!!
P.S. najveci osjecaj.. ides 80-90 (po satu) i napusas gas zalegnes i nea ti kraja :-D ( i onda prodje neki st i opere te ko malog majmuna )hahahhaha na obiliaznici je navuko 137 po svome satu...