Ma bilo sve 5,svake godine će bit sve bolje,osobno sam zadovoljan,možda nam je malo više reklame trebalo i marketinškog izlaganja u javnosti,ali sve 5.
Što se mene tiće put je bio ovakav: u petak sam radio noćnu do subote u 6 ujutro ,došao doma tuširanje ,spremljena torba u Mini Morrisa i gas Belica.
Pred varaždinske toplice mi zašteka termostat,stanem,promjenim i u 10:30 budem na kartodromu,s obzirom da vozim old timera od 39 godina starosti,dobro sam i došao.Odmah se primio posla sa dva člana foruma koji su mi pomagali postavit i ocrtat poligon za Scooter Rally u rekordnom vremenu do 12:15 postavimo poligon ,ali nije bilo prijavljenih tek nekolicina vozača koja je malo isprobavala svoje sposobnosti!
Odlučeno je od strane organizacije da sve prebacujemo za sutra(nedjelja).Pogledao sam kvalifikacije i ostale trke,i onako opečen od sunca otišao u hotel .Izašao sam van na večeru i zadržao se malo u gradu Čakovcu,sutra je novi dan!
NEDJELJA: dolazim na kartodrom u 10:30 (makijato-sendvić) napokon mikrofon,najavljujem scooter rally,prijavilo se 10-12 vozača ,odradimo to,al mi žao što švabo nije vozio,nego je samo probao,u obe klase (do 50 i iznad 50) pobjedio isti vozač.
nemam ništa za dodati osim da mi je bilo ljepo družiti se i čast mi je bila biti u organizaciji ovakvog (1.scooter happeninga) događaja,nadam se daljnjoj suradnji,jer kad vidim sve te "klince"koji su bili tamo i šarafali po scooterima,vidim i sebe i svog klinca za koju godinu na istom tom kartodromu kako se bori i vozi utrke,
sve me se dojmilo a ako što nije štimalo neka se zaboravi jer kod nas se kaže "prvi se mačiči bacaju u more"
pozdrav svima koji su me upoznali!!!!!!!!!!!!!!!!!