evo i mene, uglavnom sve me boli iako nisam jako pao u subotu ali 3 dana slabog spavanja i po cijele dane vožnje učini svoje
sve u svemu bilo je jebeno, ekipa za 800 hiljada.. malo nas jebali sa strujom iako smo imali agregat koji nije radio pošto nam je trebala benga za trku
organizacija na nivou, subota puno više ekipe a u nedjelju neki očito nisu imali snage se natrag vratit pa je bilo nešto manje ljudi
svaka čast organizatorima, a pogotovo nenadu, goranu i MARKU ( znate koji marko?? koji vam ga sparko
)
jedan savjet za glavnog mehaničara čičke poljane ČOKA --> farbaj jednu felgu u bijelu da ti paše taj ESER uz cvike
noć sa subote na nedjelju ubojit.. neznam od kud da počnem, ali uglavnom prvo nakon trke išli u sv. martin lagano u ĐAKUZI sa nekom 15 godišnjakinjom, ali dobra je i ona kad drugih nije bilo u povratku stali neš pojest kod šipca zagorca.. sporazumili se na engleskom pošto je nevjerojatno kojim jezikom oni pričaju ( nešto slično talijasnko-češkom)
kad samo se vratili na stazu u boxu preko puta našeg ( txf factory ) svirala neka romska muzika pa smo bili vip gosti u tom eventu, popili 3-4 Q paKa i zaputili se negdje u grad..
Rakija ( MEX ) naparkiro astru karavan na rikverc i tu je počelo krcanje do boga..najbolja atmosfera u gepeku di se točila piva
kad smo se potrpali u bijelu limuzinu krenuli negdje po čakovcu, ja mislim da nas je bilo 9 ali iovak mi matematika nejde a kamoli poslje par piva..
upad u noćni klub DIANA je bio nezaboravan, hrđava astra karavan, unutra svira stoja i nas 9 ispada van zmazani od cijelog dana xD
uzeli litru medicu i pošto sam ja točio dva put nazdravili i otišli na benzinsku po pivu.. u disku 10 cura i 80 dečkiju, s tim da tih 10 cura jako puno sliče dečkima
astra ostala bez ulja, gurali ju kilometar na kraju upalili pa nam skoro propo karter i tak.. izlazak nezaboravan i kak onda da ja vozim ko švabo kad se on probudil kad sam ja išo spavat
žao mi je konkurencije u DRAGU tj. našem članu J.U.R.I.C.I na svim tim pehovima umjesto peharima ali više sreće drugi put, bar su nedjelju bili na mojoj strani i navijali za mene
još jednom hvala svima na čestitkama, sve pohvale članu BRUNO1990 na prvoj trci i osvojenom peharu za prvo mjesto