I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
vec vidim...bit ce janje za efzov rockas, a stefek ce pocastit isto, njemu je samo par dana prije...mmmmmmm
bit ce janje koje cu pojest sam za dorucak ........mislim aj budi realan, znas koliko kosta da samo sebe nahranim u ta 2 dana
mos racunat na mene da idem.. za prijevoz neam pojma.. ak nista drugo kacigu pod mišku i na vlak,bas ili stopom u krajnjem slučaju volio bi da ide neko iz slavonije kombijem ili tak nest pa da dopeljam skuču tam.. bit ce i neki godisnji do tad..
Mogli bi se dogovoriti, da idemo skupa! Ja imam kombi, ali ne znam jel smijem uzeti od starog, posto mu treba... Stane 2 skutera u Citroen Berlingo!
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
jel imas sliku kako to stanu 2 skutera u berlingo? imam i ja berlingo(teretni) i stane samo jedan(nrg, runner), jedino ako ne zatvaras vrata stanu 2 mozda
o stazi:Široka je 8 metara po ravnici, 10 metara u zavojima. Asfalt mi se čini grublji nego u Marofu, al ne opet tolko grub kako izgleda. Zavoji imaju popriličan nagib (čini mi se da više nego u Marofu). Betonska ograda je otprilike na 5-10 metara od staze (samo na prvom zavoju). Pasice su dosta grube, nisam gledao od čega su.
toe to..kad nedaju unutra onda pečem roštilj tu vani,u jednom od crvenih krugova
jbt staza je odlicna...jedva cekam kad ce 6. mjesec
super je sve..sdamo kaj nema nigdi drva ni hladovine,hahaima da se pajsamo ko picice na žaru..
Eladio nudim se za brigu o županijskom listu Međimurje da dam prije tjedan il dva u novine za event pa da i što više domačih ljudi dođe ... Naravno i dolazim