I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
slovenci voze drag na 150m
nema veze...nek sam oni dodju sa svojim mlinčekima za kavu
pa to je ok ko ce vozit 402 bokte...nije bitna krajnja bitan je šus zinn zinn...i ti si vozio mlincek za kahvu
jesam i na vreme sam ga se rjesio.....a ovaj drag na 150m mi bome odgovara
taman ti na cilju padne sa zadnjeg 402m je isto oke za drag, prođeš ih relativno brzo..
Paky,hrvoje,onaj decko sa xt nez kako se zove su samo pojedinci koji bljesnu iz mase
potvrdio je dean ja bi ubio da je sve na sru tip top i da imam vremena i nekoga s kombijem da se dovucemo gore, ali znam da od obaveza vjerojatno necu biti u mogucnosti
ma jos bi se i za prijevoz pobrinuo nekako.. ali to je vrijeme kad lubenice vec dolaze na rod i treba 0-24-7 biti u poljuto je meni problem
nisu ovo one smartlubenice, ovo su dummy ja cu se truditi da dodjem nekako.
Evo ti jedna zanimljiva informacija, ne samo za tebe neg i za sve ostale koji dolaze dole iz dalmacije i koji se nalaze u mjestima u kojim staje brzi vlak koji putuje na relaciji ZG-ST. http://www.hznet.hr/prijevozautomobilaimotocikalaCijena prijevoza motocikla iznosi 93 kn, kaj mislim da nije puno. Puno više bi vas koštalo kaj se tiće goriva i autoceste da vućete kombije gore do zagreba. Mislim da je ipak vlakom isplativija solucija u ovo recesisko vrijeme.
morat ce ga poslat teretnim vlakom a to ce neke i oderat puno vise nego da idu kombijem iz dalmacije
zake više ak jasno piše da je karta 93 kn i plus karta putnika.
Izgleda da se Cok boji pitat pošto mu cura ide na forum i provjerava njegove postove, pa ću ja pitat. Hoće bit kaki striptizeta il makar hostesa?