Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
Drnda:
treba prodati dijelove koji su viska ,pa dogodine sloziti ubicu od sf-a i s NAVAROM doci da te odmjerim :toothy9:
karlo.sb:
manje vise svima su odlicno letili skuteri, steta sto je gumya jebavo skuter, da nije, bilo bi veselo, posto je bio 2. u kvalifikacijama, ako se ne broje svabe
Pupo:
--- Citat: CoK - 30 Lipanj, 2011, 20:03:51 --- :notworthy: ravnalo do 15cm ce biti dosta :confused5:
sljedeci put i ja vozim, napalio se na to i jos mi je dodatno samopouzdanje dao onaj sta je vozio serijskom srkom
treba slozit ubicu preko zime... :headbang:
a lux...lux je odlicno slozio skuter :icon_thumright:
EDIT: znao sam da je od VXRa ccc...kad nabavis pravi multivar onda ces vidjeti kako to zapravo IDE
--- Kraj citata ---
Ja vozim rookie klasu nagodinu, makar se vozio skuterom iz požege u vž dan prije trke. I tako ću bit prvi u klasi, 100kg+ :)
EDIT: Naravno, ak prvo nabavim bituba jer je bitubo MUST HAVE za trku.
Drnda:
da nije stanje ove godine bilo kakvo je, ja bi dosao... nadam se ako nista da cu dogodine moci.. ili barem da se promjeni malo datum samog happeninga :sad1:
cosa_wp:
--- Citat: Jump33r - 30 Lipanj, 2011, 19:34:12 ---jel bi on triba ka vozit za stage 6 ?..
Nikad cuja za tog lika, nepratin te trke skutera. :dontknow:
EDIT: vidin robi je vec odgovorija. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
opet ti govorim nepismeni čovječe da ne trebaš ništa znati ko za koga vozi nego je dovoljno pratiti temu u kojo piše da u Belicu dolazi ekipa iz stage6-a i Jan Weber a valjda imaš 2 u glavi da skužiš da je Jan Weber švabsko ime i prezime
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju