Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
CoK:
--- Citat: Pupo - 30 Lipanj, 2011, 20:12:19 ---Ja vozim rookie klasu nagodinu, makar se vozio skuterom iz požege u vž dan prije trke. I tako ću bit prvi u klasi, 100kg+ :)
EDIT: Naravno, ak prvo nabavim bituba jer je bitubo MUST HAVE za trku.
--- Kraj citata ---
jasno :redface:
jeste se napalili...ko kaze da ce uopce biti dogovdine :frajer:
Drnda:
bez nekog bijesog amortizera je nemoguce, i ja trebam neki uzeti
kilezg:
--- Citat: robert - 30 Lipanj, 2011, 19:23:38 ---e jumper, na happeningu je bila ekipa scooter attacka! imali su 2 vozača.
1. jan weber
2. stefan auer (ime nisam siguran al preziva se auer)
auer je polizao hrvatski asfalt a weber je vozio ko po pruzi.
--- Kraj citata ---
zar nije stefan auer samo mehaničar ( koji je usput vozio ) a weber vozač? :)
CoK:
--- Citat: kilezg - 30 Lipanj, 2011, 20:35:01 ---zar nije stefan auer samo mehaničar a weber vozač? :)
--- Kraj citata ---
ne znam kako se zove drugi, ali 2 su vozaca bila i 2 zipa (stariji i noviji)
2TDottore:
da pojasnim malo ovo sta vas muci oko stage6 zipova...znaci ovog novijeg zipa vozi weber(bijelo-crni kombinezon i sarena kaciga) a ovaj stariji zip je zip od prvaka iz talijanskog stage6 kupa kojeg je u cakovcu vozio auer koji je zapravo mehanicar a ne vozac
drndolina djabe ti skupi amortizeri kad nisu postelani po kilazi vozaca i njegovom stilu voznje.....samo da kazem da su svabi komentirali da niko al bas niko od nas koji smo vozili nije imo ni blizu dobro postelane amortizere a neki od nas su imali na motoru amortizere koji vrijede i preko 1000eura....i tajna gotovo savrsene voznje webera je bas u tome sta sa savrseno postelanim amortizerima on vozi tog zipa ko da se vozi po šinama a nama to izgleda ko da ima u tom zipu nesto tipa traction control i slicno na sto su nam se decki iz stage6 samo nasmijali kad smo ih pitali kako weber tako savrseno moze vozit a zip mu nejde nista puno bolje nego recimo 180-ka od luxa ili 70-ka od takača a nemoguce ga je pratit po zavojima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju