Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (198/232) > >>

Josip:

--- Citat: CoK - 30 Lipanj, 2011, 19:52:04 --- nema  :redface:

ja valjda imam najtisi spuh, valjda zato i nejde  :(

imam te u krajnjoj  :frajer:

--- Kraj citata ---

pusti te price rekla kazala.....
vjerojatno ce iduci put doc pa ce se usporedit ciji skut kako ide

--- Citat: Jump33r - 30 Lipanj, 2011, 17:25:16 ---Ma ko je taj mrtvi svabo kojeg non stop spominjete?

Jel to neki pro gasaČ ?..

--- Kraj citata ---

a stavrno jumper uljeces s glupostima, pa procitaj malo i vjerojatno neces trebat nista ni pitat....

robert:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Lipanj, 2011, 19:58:42 ---dodji da te odmjerim  ;D  :hello:

--- Kraj citata ---
ponesi dugačak metar i operi ruke pa ga onda mjeri čoku :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Drnda:
u njega je metar mozda.. u mene je ko feder malossi bijeli.. treba 5 metara da ga namotaju  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
cok, imam vxr multivar, zato bi me mozda imao  :toothy11:

Pupo:

--- Citat: robert - 30 Lipanj, 2011, 20:00:26 ---ponesi dugačak metar i operi ruke pa ga onda mjeri čoku :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---

Robi kao da zna iz prve ruke kak je mjerit čoku  :icon_biggrin:

CoK:

--- Citat: robert - 30 Lipanj, 2011, 20:00:26 ---ponesi dugačak metar i operi ruke pa ga onda mjeri čoku :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
:notworthy: ravnalo do 15cm ce biti dosta  :confused5:

sljedeci put i ja vozim, napalio se na to i jos mi je dodatno samopouzdanje dao onaj sta je vozio serijskom srkom 

treba slozit ubicu preko zime...  :headbang:

a lux...lux je odlicno slozio skuter  :icon_thumright:

EDIT: znao sam da je od VXRa ccc...kad nabavis pravi multivar onda ces vidjeti kako to zapravo IDE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju