Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
eladio:
Kao što sam već jučer naznačio,
imamo želju i neke ideje te bi rado organizirali takvo jedno druženje..
E sad koji su vaši savjeti, šta bi VI htjeli vidjeti , na čemu bi htjeli sudjelovati?
Šta bi po vama svakako trebalo biti dio programa?
Možemo o svemu diskutirati:
o stazama , kakve bi trebale biti, i što bi trebalo učiniti oko toga..
o disciplinama, koje sve discipline bi trebali imati..
o popratnom programu i sadržaju..
Nisam siguran da li je ovu temu bilo bolje otvoriti pod susretima ili ovdje, ali ipak sam ju tu namjerno otvorio.
Svaki savjet dobrodošao :icon_thumright:
Mi već imamo neke svoje ideja naravno, i već smo krenuli u neke razgovore,
ali svakako želimo cuti i vaše mišljenje :icon_thumright:
PS
Određen je datum : vikend 25-26.06.2011
Za one koji nisu jos vidli evo link: http://www.go-cart.hr/
Par fotki: http://img828.imageshack.us/g/img3782s.jpg/
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Nero:
Ovako, za lokaciju najbolje mjesto bi bilo neka avionska pista ili kartodrom. Mora biti dovoljno mjesta za parking skutera i svih popratnih vozila. Ukoliko bi hapening bio na avionskoj pisti onda bi bilo najlakse organizriati drag utrke, style i neki burnout i stunt... Ukoliko bi se radilo na kartodromu, onda bi se moglo napraviti da tko hoće može voziti rekreativne krugove a u rezervirano vrijeme bi se moglo odrzati drag natjecanje.. style bi bio na parkingu ili nekom drugom prostoru. Trebala bi jedna mala bina sa razglasom gdje bi publika mogla cuti informacije o dogadjanjima i naravno mjuzu. Nebi bilo lose da taj meet traje dva dana pa se nabaci neki kamping i slicno za sve one koji vole pivu više nego vozačku dozvolu ;D.
I naravno, odvojio bi natjecateljsku zonu za skutere od svega ostaloga da si ljudi mogu na miru štelat motoriće, i da ne ostanu ''slučajno'' bez kakvog komada.. I naravno nebi bilo loše zvati nekog malo boljeg stuntera da napravi par show porgramcica po 10tak minuta..
toliko od mene, ako se sjetim jos cega napisem
DevMichele:
po meni bi se trebalo odrazti na nekoj stazi ..nebitno gdje da se moze i neki krug odvozit sa trkacim pilama koje ce sigurno privuc pozornost ..ostalo moze se drug i stunt organizirat ,ali nebih zvao nikakvog profi stuntera vec nek decki sa forumaa pokazu sta znaju :dontknow:
datum je najbolje da vi odredite jer ako krenemo u rasprave oko datuma nikad se necemo dog uvijek neko nece moci ..
mislim da bi bilo ok da se i prikupe neke nagrade ukoliko bude kakvih disciplina ..ali to je sad nevazno bitno je da se temelji naprave
efz:
U planu je neki vikend meet, znaci druzenje,cuga, satori i te fore, cjelodnevno vikend druzenje...............ako uspijemo u naumu potrudit cemo se da bude cim vise raznih sadrzaja, ali naravno treba sve dobro iskalkulirati, odabrati za pocetak pravu lokaciju i onda razmisljati dalje.........znate kak se veli, jedno su zelje a drugo su mogucnosti ;D
@tetejac, bit ce i dino i marko i kreso a i luka ;D
ivanm:
hoće biti i striptizete :icon_scratch: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju