Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (16/232) > >>

edo haker:
eo ja sad vidio... nek je termin fixan barem 2 tjedna prije da mogu rec na poslu da me nema :-D

2. stvar iz mog dvorista ce ic neos i srka.... a kak se stvari odvijaju ice nas znaci hmm 1...2....3...4.. a tak nes ... al recimo 2 su fixna... na 2 kotaca...ostalo su koeficijenti negdje 1.60 :-D

na mene i cok je za sad 1.10 :-D

imam sator za 4 osobe, mali rostiljic... nabavit cu neki remen za svaki slucaj kljuvece i to je to :-D

jest da ce mi skut od 110kg narast na nekih 130 praznog... al ici ce valjda :-d nije daleko

steeef:
bitno je da bude sve što pristupačnije tj ono kaj se mora platit jer onda bude i više članova..
većina ih ide na faks il u srednju pa nemaju neke svoje prihode..
bitno da nas ima što više moguće i da se družimo i zajebavamo..dosadno nam nebude sigurno.

CoK:

--- Citat: stefek - 27 Veljača, 2011, 17:32:48 ---bitno da nas ima što više moguće i da se družimo i zajebavamo..dosadno nam nebude sigurno.

--- Kraj citata ---
tosno to!  :headbang:

Ivan_drifter:
svida mi se ova ideja ....moglo bi se ovo fino odrzat samo gledajte da nije nes preskupo striptizete nam netrebaju jer ako si vi mladi nemrete picke nasitit onda u bananko:)).....sto manje nekih nepotrebnih troskova muzika neki laptop i jebena pojacala i deri + mikrofon ako nekom se blebeta:)

jprekrit:
Ei ljudi, ovo bi bilo super. Pošto nisam sve čitao o čemu se raspravlja i jedva sam čekao da stisnem odgovor i pitam za moguću kakvu pomoć oko organizacije, možda mogu i ja nekak pomoći. Ako se slažete za nekakve sponzore, ak treba idem po dućanima s skuterima i opremom pitati za sponzorstva kakva... možda pomoć oko promocije u smislu reklama na radijima, plakata, letaka... Pa sve do muzike. Imam frenda koji ima svoj bend i sviraju sve. Znači od prljavca pa do koruze ako treba. a i imam frenda koji radi na radiju, a prije je bio i DJ u klubu u varaždinu pa ako ste za neke takvoga, možda moremo srediti nekaj. a uz to i skuteraš je. Ak treba kakva pomoć, tu sam i spreman sam da se konaćno to i kod nas dogodi. nesmemo dopustiti da naši slovenci budu bolji od nas!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju