Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (17/232) > >>

J.U.R.C.A:
Ovako

Mi cemo ici s velikim kombijem, pa bih molio da mi se jave na PM ekipa koja nema prijevoz i slicno ako ih treba pofurati! Ici ce se i s autom ili dva jos uz kombi tako da je i prijevoz covjeka osiguran!

Jos bi trebalo organizirati nekakav turnir u predvecerje u nogometu ili nekom sportu  ili nesto slicno kad se ekipa ponapija pa ce biti smijalica!

Uglavnom ici cu ovaj tjedan sa organizatorima na nekakvo picence pa cemo dogovoriti sve detalje pa obavijestimo

eladio:

--- Citat: jprekrit - 27 Veljača, 2011, 23:57:03 ---Ei ljudi, ovo bi bilo super. Pošto nisam sve čitao o čemu se raspravlja i jedva sam čekao da stisnem odgovor i pitam za moguću kakvu pomoć oko organizacije, možda mogu i ja nekak pomoći. Ako se slažete za nekakve sponzore, ak treba idem po dućanima s skuterima i opremom pitati za sponzorstva kakva... možda pomoć oko promocije u smislu reklama na radijima, plakata, letaka... Pa sve do muzike. Imam frenda koji ima svoj bend i sviraju sve. Znači od prljavca pa do koruze ako treba. a i imam frenda koji radi na radiju, a prije je bio i DJ u klubu u varaždinu pa ako ste za neke takvoga, možda moremo srediti nekaj. a uz to i skuteraš je. Ak treba kakva pomoć, tu sam i spreman sam da se konaćno to i kod nas dogodi. nesmemo dopustiti da naši slovenci budu bolji od nas!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

marketing u smislu radia svakako  :headbang:
poslije 23h nema službene "zabave" , neslužbeno će poslužiti i muzika iz skutera ako tko ima  :laughing7:

steeef:

--- Citat: eladio - 28 Veljača, 2011, 12:33:43 --- :icon_thumright:

marketing u smislu radia svakako  :headbang:
poslije 23h nema službene "zabave" , neslužbeno će poslužiti i muzika iz skutera ako tko ima  :laughing7:

--- Kraj citata ---

a do 23 sata bude razglas neki i muzika,ili?
posle se bude po grupicama ovisno iz kojeg auta il skutera bude svirala kakva muzika,hehe

^^GlavonjA^^:
ma dolazim 100% pa makar i ak sekire budu padale......stefek skuteri moraju biti spremni do tad!! :D :P

a ti Cokica šalji taj zrako box da se skuter rješi!! :D :P  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LoveStunt:
e dali tko zna kada bi to odprilike bilo? tj. kada bi se to odzalo otprilike ... koji mjesec...?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju