Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
steeef:
rukovodeći kadar bude napravil raspored kad kaj i kak...rekli su da se jave oni koi se budu natjecali u određenoj disciplini da se zna složit raspored prema tome..a ne da mi sad svi redom govorimo ; ja bi prvo stunt ne ja bi prvo da bude drag,ne ja bi da bude prvo ronjenje na dah pa onda lov s podvodnom puškom..
i kakve mrtve striptizete?
drift KING:
I jos nac nekog da sve te događaje snima da jednog dana to pokazujete svojim unucima kako ste se nekad vi zabavljali :)
CoK:
Nek vide kaj hoce, meni je bitnije druzenje cuga i klopa :icon_thumright:
drag, stunt i trke bi ja napravio sljedece...
ko voli nek izvoli, onak ko misli stuntat ima mjesta nek stunta, ko voli po stazi nek se vozi, ko zeli sa nekim probati na crtu nek stane, bez ikakvih opterecivanja, nagrada i sl...tipa, ja znam da cu morat stat sa igorom na crtu, ivkulja ce doc tramvajem sigurno tak da od toga nista i tak...
kazem, druzenje, cuga i klopa na prvom mjestu :icon_thumright:
DevMichele:
--- Citat: CoK - 27 Veljača, 2011, 13:47:14 ---Nek vide kaj hoce, meni je bitnije druzenje cuga i klopa :icon_thumright:
drag, stunt i trke bi ja napravio sljedece...
ko voli nek izvoli, onak ko misli stuntat ima mjesta nek stunta, ko voli po stazi nek se vozi, ko zeli sa nekim probati na crtu nek stane, bez ikakvih opterecivanja, nagrada i sl...tipa, ja znam da cu morat stat sa igorom na crtu, ivkulja ce doc tramvajem sigurno tak da od toga nista i tak...
kazem, druzenje, cuga i klopa na prvom mjestu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
za ovo sam i ja ..nekako mi se cini najbolje rijesenje..
mozda eventualno objasnit ekipi da se te 3 discipline nemsmiju odvijat istoveremeno i to je to
steeef:
eto pistoljac razmislja i skuzil je kaj ocu rec..
nie to neka motorijada za stare prdonje da nemre bit bez striperica..
nisam ja govoril da bude gay party nego me zanima ko bu PLATIL te striptizete?
ak ti je to tak bitno idi u striptiz klub i uzivaj.
uz to bi onda trebal bit i bend neki ne itd..tak da se tu cifra penje i penje..
sad bi svi cuda a dok se bu skupljala lova onda se budu piatli kaj i zakaj je tak skupo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju