Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
eladio:
--- Citat: CoK - 27 Veljača, 2011, 01:09:19 ---ja cu ponjet tegove sa sobom i proteine, malo pumpat sklekove kraj staze i tako :dontknow:
--- Kraj citata ---
lol uzmi peraje i masku , malo ronjenja nece skodit :toothy3:
salu na stranu, prijave nam trebaju za :
1. drag
2. stunt
3. race
CoK:
--- Citat: eladio - 27 Veljača, 2011, 03:08:10 ---lol uzmi peraje i masku , malo ronjenja nece skodit :toothy3:
salu na stranu, prijave nam trebaju za :
1. drag
2. stunt
3. race
--- Kraj citata ---
Ja bi se okusao u drag utrkama sa vazdusarima (moze i pokoji espe...ne nastelan naravno)
Nero:
samo neka bude podjela na base, midrace i high end u Dragraceu..
CoK:
--- Citat: Nero - 27 Veljača, 2011, 12:02:31 ---samo neka bude podjela na base, midrace i high end u Dragraceu..
--- Kraj citata ---
Pa sami slozimo, zato je i gazda rekao da mu treba pomoc :)
samo pisite kako i sta ;)
LoveStunt:
--- Citat: Nero - 27 Veljača, 2011, 12:02:31 ---samo neka bude podjela na base, midrace i high end u Dragraceu..
--- Kraj citata ---
da evo slazem se... bilo bi dobro prvo ovako....
znaci 1. malo stunta ,Paljenja gumica, bla bla... (onda dok se promjene kotači sa spaljenim gumama ;D ... slijedi : )
2. Drag.... ali bilo bi dobro prvo base setup na drag pa zatim midrace i onda midrace jer glupo bi bilo base protiv midrace-a :dontknow: ;D
3. Race... trke itd...
a sada dali ce biti kakvih dodjela nagrada ili nesto neznam...(po meni bi bilo dobro da tko bi se htio natjecati ,da ulozi 50 kn da se netjece nekakva klinčurdija od 13 godina.... :dontknow: ... znaci svatko 50 kn ili tako nesto i nakraju mu kupimo kakv kit/spuh/ili nesto il i jednostavno dobije te novce... :headbang: )
i ondaaa odmaranje,striptizetice kakve, puš pauza,ispisat se ko majmun itd... :toothy10:
evo to je moje razmisljanje makar bi mogli jos i bolje smisliti.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju