Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
efz:
--- Citat: LoveStunt - 26 Veljača, 2011, 18:36:39 ---ja sam za.... i ja i jedan meni dobar prijatelj sa kojim zajedno stuntam... :)
tako da ja sam za da se i kakav stunt show dogovori... :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
bit ce stunta i nadam se vasem dolasku :headbang:
--- Citat: DevMichele - 26 Veljača, 2011, 18:37:46 ---sto se tice kombia za 1 dan inace je oko 500-700kn bar je tako kod nas tako da ovi ni nisu skupi ...ja ako budem dolazio doc cu sa doblom stanu jedva 2 motora u njega
--- Kraj citata ---
Nema ako, moras doc pod obavezno ;D
walkay:
Gledao sam kartu na HAK-u, od Osijeka do Cakovca preko Nasice, Slatine..., Koprivnice ima 239 km, sto nije tak strasno ni sa skuterima...! :dontknow:
efz:
--- Citat: walkay - 26 Veljača, 2011, 21:15:05 ---Gledao sam kartu na HAK-u, od Osijeka do Cakovca preko Nasice, Slatine..., Koprivnice ima 239 km, sto nije tak strasno ni sa skuterima...! :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam toliko imao kad sam iso sa skuterom u SL. Brod na susret, uopce nije strasno pogotovo kad se slozi ekipa :icon_thumright:
eladio:
--- Citat: LoveStunt - 26 Veljača, 2011, 18:36:39 ---ja sam za.... i ja i jedan meni dobar prijatelj sa kojim zajedno stuntam... :)
tako da ja sam za da se i kakav stunt show dogovori... :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
trebat cemo i stuntere :icon_thumright: i savjete kako napraviti neko natjecanje mozda :icon_scratch:
CoK:
ja cu ponjet tegove sa sobom i proteine, malo pumpat sklekove kraj staze i tako :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju