Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
DevMichele:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Ožujak, 2011, 19:44:00 ---Bzvz,ne zelim dizat prasinu i ostalo sto povlaci s tim,but.. zasto ja kao rekreativac nebi izasao na stazu u jakni s protektorima,rukavicama,stitnicima i na vlastitu odgovornost? Pun k**ra* ljudi nece zbog toga doci!
Zato bi i napravili dvije skupine,nas za sprdnju i one nabrijane,a oni nabrijani znaju sve sta treba i kak se treba obuc.
--- Kraj citata ---
1.nitko vas ne sprda
2.kad dodjes jednom na stazu nemozes se vozit polako pocnes pritiskat sve jace i jace,sljedece sto sljedi je pad(neznam ni jednog decka koj je vozio skuter na stazi i da nije pao)
3.moraju bit 2 skupine radi vase i nase sigurnosti .To ti je kao da suupermoto i skuteri voze u isto vrijeme
Sto se tice same opreme
mozda vam se cini sad banalno ,ali kad bi vam pokazao kako lici odjelo m-tech koje ima svaga 4-5 padova na marofu shvatili bi ste koliko je zapravo opasno..
vazno je imati i dobre rukavice jer ruke straznjica i doljnji dio nogu najvise nastrada (bar je tako u mom slucaju)
3alfa3:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Ožujak, 2011, 19:44:00 ---Zato bi i napravili dvije skupine,nas za sprdnju i one nabrijane,a oni nabrijani znaju sve sta treba i kak se treba obuc.
--- Kraj citata ---
Na nego zato jer je opasno kad je brzina kretanja na stazi jako razlicita. a vjeruj mi, ako nisi (a ocito nisi) nikad vozio po stazi, decki koji se znaju popeljat voze prilicno brzo i ne zelis (a ni oni) da se sudarite. Njima bi smetao, a sebe ugrozavao u istoj grupi. Zato se prvo ubacis u pocetnicku grupu, pa nakon sessiona vidis jel ti to odgovara ili si za jos veci tempo pa odes u drugu grupu.
B.E.G.A:
A dobro ljudi,vjerujem da znate bolje od mene,vozikao sam se po stazi nekoliko puta,padao nisam,a nisam ni pretjerivao po zavojima,zato i govorim rekreativno,al ok,uvijek ima kretena.
A nista onda cu doc autom,ponest suncobran i štand od žuje i prodavat :icon_biggrin:
eladio:
inace asfalt na stazi je jako gladak , idealan za brusenje :toothy11:
igor.sb:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Ožujak, 2011, 20:23:24 ---A nista onda cu doc autom,ponest suncobran i štand od žuje i prodavat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kao da dođes na moto susret autom :dontknow:
a bas sam se veselio tvoj sru :(
ne bi mi palo napamet da idem autom, radije cu skuterom prec tih 240km i vozit pol dana ak treba
dobro znam da puno znaci jel skuter sposoban za takav put :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju