Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
Nero:
Bez opreme na stazu nema, takva su pravila i toga se treba prodržavati. Zaštitnih hlača i čizmi ima na njuškalu dosta pa pronjuškajte.
B.E.G.A:
--- Citat: igor.sb - 03 Ožujak, 2011, 20:43:53 ---kao da dođes na moto susret autom :dontknow:
a bas sam se veselio tvoj sru :(
ne bi mi palo napamet da idem autom, radije cu skuterom prec tih 240km i vozit pol dana ak treba
dobro znam da puno znaci jel skuter sposoban za takav put :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislio sam doc kombijem pa skuter u njega utrpat,al buduci da nece biti free ride sumnjam da ce skut samnom,dodjem auto,upoznamo se svi,druzimo,pijemo itd.
2TDottore:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Ožujak, 2011, 21:26:01 ---mislio sam doc kombijem pa skuter u njega utrpat,al buduci da nece biti free ride sumnjam da ce skut samnom,dodjem auto,upoznamo se svi,druzimo,pijemo itd.
--- Kraj citata ---
naravno da ce biti free ride a ti bi radje mogo umjesto da tu filozofiras oko stvari koja je jasna i koja je po pitanju sigurnosti vrlo bitna ne ici van jedno 2-3 vikenda i za te novce si kupit polovne cizme koje ce ti jako dugo trajat jer to kupis i imas a ti posto si reko da ne mislis padat imat ces ih cijeli zivot a to sta neces bit vani vikend dva nece ti se svijet srusit....xD
^^GlavonjA^^:
--- Citat: stefek - 03 Ožujak, 2011, 18:17:07 ---šefe već sam rekel da mi je sve jasno i kužim,pital sam za alternativu pošto nas 75% sa foruma nema moto čizme..
al smatram da free ride nie isto ko i trka ko i drag trka..
nie ovo ph kojeg ni nema više :laughing7:
ak potpišem ugovor da vozim na svoju odgovornost onda je to tak..
svi imaju kacige jakne i rukavice....pa znači opet 70% nas koi nemamo samo te čizme nebude moglo na stazu..
al dobro..nem ionak vozil da se ne komplicira dalje..
@ srad,marte su mi kabrioletke a adidaske ni niš takvo nemam..
apsolutno nikakve cipele ni visoke ni niske ni lakirane ni od krokodilske kože ni od antilopa :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
daj kaj se mam bediraš i neš vozil na stazi....buš....imam ja doma pun k cipela i čizmi....gojzerice, one adidaske, marte, vojničke....nije problem....posudim ti jer imam ih i preveč pa vozi po stazi....i amen!!!! :icon_thumright:
Edy46:
dajte pa jel ide iko iz dalmacije sta je ovo boze moj :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju