Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
eladio:
nije PH, ali kakve to ima veze ?
..a i ne zelim imati nikoga na dusi, pad je moguca situacija , ali sprecavanje ozljeda osnovnom opremom je nesto sto je obveza svakog organizatora pa tako i nas..
..mrzim vidjet kad se netko vozi bez kacige u prometu, a kamo li na ovakvom meetu di ce hormoni radit sve u 16 :happy8:
pitanja su na mjestu, ali snaci se mozes kao i vecina drugih forumasa tako da posudis ono malo opreme sto ti bude falilo od nekog drugog ili sl.. :icon_thumright:
PS
npr1 onda ces na sudu tvrdit da nisi znao sto potpisujes :icon_tongue:
npr2 imas opremu, nista se ne desi, svi sretni i zadovoljni :binkybaby:
2TDottore:
tak je......bez full opreme nema na stazu pa svidjalo se to nekom ili ne...ovak to sve mozda izgleda bezazleno al kad se padne to vise tako ne izgleda....kad se padne sa ful opremom i to jebenom postoji sansa da se nesto dogodi a di nece bez nje...imate 3 mjeseca fore da si nadjete posudite kupite svu potrebnu opremu ne radi organizatora nego radi vas samih...
B.E.G.A:
Bzvz,ne zelim dizat prasinu i ostalo sto povlaci s tim,but.. zasto ja kao rekreativac nebi izasao na stazu u jakni s protektorima,rukavicama,stitnicima i na vlastitu odgovornost? Pun k**ra* ljudi nece zbog toga doci!
Zato bi i napravili dvije skupine,nas za sprdnju i one nabrijane,a oni nabrijani znaju sve sta treba i kak se treba obuc.
3alfa3:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Ožujak, 2011, 19:44:00 ---Bzvz,ne zelim dizat prasinu i ostalo sto povlaci s tim,but.. zasto ja kao rekreativac nebi izasao na stazu u jakni s protektorima,rukavicama,stitnicima i na vlastitu odgovornost? Pun k**ra* ljudi nece zbog toga doci!
Zato bi i napravili dvije skupine,nas za sprdnju i one nabrijane.
--- Kraj citata ---
Niko ti ne brani stupit u kontakt sa vlasnikom staze, iznajmiti ju i vozit gol ako zelis.
Ali dok sam ne organiziras, vrijede pravila koje postavi organizator, a koja su u ovom slucaju vrlo liberalna
2TDottore:
decki daj se naucite da staza nije cesta i da kad tamo dodjes da si automatski svjestan da nisi od nikoga ugrozen ko inace u prometu i zaboravis na brdo sitnica s kojima se opterecujes u prometu i ma kako god se vozio a vjeruj mi ko god izadje na stazu nakon par krugova ce mislit da sve moze i automatski postoji velika sansa za pad....i zbog toga mi forsiramo da se ima oprema koja naravno nemora bit trkaca jer iz iskustva znam da prvo sta ti stradava kod pada na stazi su noge i zglobovi....budem vam pokazo na sta lice moje trkace cizme koje su cijele postrugane i koje kostaju 2500kn i koje su vrh vrhova sta se tice cizmi koje postoje na trzistu i nije mi kune zao sto ih imam jer da ih nemam pitanje na sta bi mi zglobovi i potkoljenice izgledale
ovo sta ja pisem pisem iz iskustava i sve je to za vasu sigurnost i niko vas ne tjera da dajete silne novce za cizme jer vidim da su one glavni predmet rasprave nego vas se navodi na to da si ih probate negdje posudit od nekog ili bar nabavit kvalitetne cipele koje idu iznad zgloba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju