Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (33/232) > >>

3alfa3:

--- Citat: Pupo - 03 Ožujak, 2011, 13:46:05 ---Poslat ću ti HDZ kući!

--- Kraj citata ---

Da si to meni napisao, smrtno bi se uvrijedio  ;D

steeef:

--- Citat: jopa - 03 Ožujak, 2011, 14:11:46 ---a šta ak se neko napije i uleti sa motorom na stazu...oče ga vijat admini i moderatori ili ::)

--- Kraj citata ---

onda odma efz i čok sedaju na srke i sa lasom love uljeza po stazi  :icon_biggrin:
igor se vozi ko sejfti kar tj skut da upozori ostale na stazi :P

3alfa3:
Bit ce gadjan kamenom solju iz sacmarice

efz:
Ok je zezat se i sam sam pobornik kvalitetne zahebancije  ;D

ali imam jedan ozbiljan prijedlog vezano za pravila..............krajem iduceg tjedna imamo sastanak u Policiji u Čakovcu vezano za prijavu skupa, sto sve i kako treba da nam cika policajci sve objasne da nebi bilo u zadnji tren neke neplanirane frke  :laughing7: kao organizatori happeninga smo mislili bit navedeni ja i eladio, znaci osobe koje odgovaraju za sve sto se tamo bude dogadalo, posto ima raznih prijedloga vezano za pravila, predlazem da se javno javi osoba koja je punoljetna i koja zeli biti navedena kao organizator, znaci njegovo ime i njegov potpis bi stajali iza svega i taj slobodno neka uredi pravila kako god zeli, mi se necemo buniti i sve sto se tice pravila prepustamo doticnom :headbang:...........sve ostalo cemo organizirati ja i eladio kao sto radimo i sada, znaci ta osoba nema nikakvih financijskih i slicnih obaveza, samo neka svojim imenom i prezimenom stoji kao organizator.............eto mislim da je ponuda korektna i konkretna tako da se slobodno javi ko zeli da se dogovorimo za datum kad bi se nasli i svi zajedno otisli u Policiju  :zubo:

Moze biti jedan ili vise vas :icon_thumright: 

steeef:

--- Citat: igor.sb - 03 Ožujak, 2011, 14:49:00 ---glasam za stefeka  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

de ne seri bokte,glasaš za jadranku a sad tu ovo ono..

@ efz,neznam jel to ide mene al ako ide evo par riječi..
pital sam čisto informativno za pravila ak se mislim prepeljat po stazi zbog obuće jer imam kaj imam,prave moto čizme nemam..nisam rejser i nem se utrkival..a nem ni platil stazu 2 ili 3 glave pa da se onda prepelam kak kog uspijem nažicat čizme i kak već..
nisam ja preispitival autoritete ni pravila,nit sam se puštal u ista,sam sam htel čut alternative koje zanimaju i ostale članove jer sam siguran da 75% članova nema prave moto čizme potrebne za korištenje staze,a ovo sve dalje je bila dobronamjerna zaebancija bez namjere da se ko uvrijedi..
tak da ak mi se nebu kaj sviđalo onda nem došel a ne da tu podkapam organizacijske organe..eto
 :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju