Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
3alfa3:
--- Citat: SRAD - 02 Ožujak, 2011, 23:23:46 ---Osnovni modeli moto čizama i nisu toliko dobri po pitanju zgloba, ovo su Sidi Vertigo model, ja imam još osnovniji model(Sidi B one) i isto su ovako savitljive.
http://lh6.ggpht.com/_1thdrFYxW1k/ShlruQdr4LI/AAAAAAAAAPM/ZUmeqdlhAVQ/IMG_1224.JPG
Znači ako se već ne mogu nabaviti neke moto čizme, Marte, vojničke Adidas i druge visoke čvrste čizme su puno bolji odabir od nekih kožnih starki koje nemaju čvrstoću i zapravo su obične patike. Za lagodniju i sigurniju vožnju na stazi puno je bolje uložiti u nekakvu opremu nego u dijelove za skuter, uz to u opremi je i potpuniji osječaj vožnje jer ste opušteniji.
--- Kraj citata ---
Stvarno cudno da se SIDI Vertigo tako piga. Pa to je odlicna cizma.
Ja imam Suomy Touring (ispod 100 eura) i prilicno su krute u tom smjeru. Ali naravno, nemaju sve ove djidje koje ima Sidi (kopce, slidere, ventilaciju..)
eladio:
--- Citat: igor.sb - 03 Ožujak, 2011, 00:17:16 ---najbolje ko oce na stazu treba svatko potpisat, voznja na vlastitu odgovornost i bok
maloljetnici od kuce donjet potpisani pristanak roditelja :toothy11:
pa ak treba moze se zalit upravi vodovoda i hdz-u
--- Kraj citata ---
izjava je rutinska stvar za svakog koji ide na stazu, ofc bit ce i u belicama :glasses9:
CoK:
nadam se da ce trebat oprema i sa štunt :redface:
B.E.G.A:
Ja imam jaknu i rukavice sa protektorima te stitnike za koljena i sad hocu napravit par krugova a nisam maloljetnik hocu smit na stazu :confused5:
3alfa3:
Sve je naravno stvar dogovora sa organizatorima. Ako se tako dogovori, moze se i u kupacim gacama vozit.
Naravno, treba potpisat da organizator ne snosi nikakvu odgovornost za nesrece na stazi, a to sto ce se stuntat izvan staze, to ionako nije briga organizatora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju