Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
efz:
@stefek: neznam zasto mislis da to ide tebe, kao sto vidis izbrsao sam i post provokatora igora koji je aludirao na tebe, obracam se svima nikome konkretno :zubo:
ovo nije zajebancija vec stojim 100% iza ove ponude, iskreno bio bi presretan da se neko javi ko ima volju i zelju i prepustamo mu dio organizacije koji se odnosi na pravila ;D
3alfa3:
--- Citat: efz - 03 Ožujak, 2011, 15:06:26 --- iskreno bio bi presretan da se neko javi ko ima volju i zelju i prepustamo mu dio organizacije koji se odnosi na pravila ;D
--- Kraj citata ---
Mudar potez :icon_thumright:
;D
eladio:
stefek, kao sto vidis nije problem u pravilima nego u odgovornosti..
nije problem u cizmama, vec u tome da ako ti zglob strada ne zelim ga imat na dusi, niti tvoju tuzbu za vratom...
izjavu svi potpisuju koji ce biti u programu (koji ce voziti na stazi), a tu je i pitanje potrebe police osiguranja koja će najvjerovatnije biti potrebna (i koju većina vozača već ima, a mislim da vrijedi i od reganog skutera)..
ali to je nesto sto je standardno na svim tim trkama ne samo u hr nego u cijelom svijetu.... pokusat cemo omoguciti svima sto vise toga , ali osnovni standardi se moraju ispuniti :frajer:
PS
maloljetnicima izjavu ovjeravaju roditelji kod javnog biljeznika
R@kija:
to sam bas htio rec nepravite neke ugovore i ko oce vozit nek vozi na svoju odgovornost,bas te brige(ne doslovce)...
e a koji meet??
2TDottore:
sta se tice same staze:
- mi koji imamo opremu i pripremljene skutere za stazu prijavit cemo se i uplatit novce kroz tjedan dva ili kad se vec dogovorimo sa organizatorima
- ostali koji se misle vozit bilo rekreativno ili ozbiljnije po stazi novce slobodno mogu dat na happeningu organizatorima neovisno dali se misle vozit pola sata ili dva
dana cijena je ista(po meni je tako najbolje jer tesko je svakog pratit kolko se cesto vozi)
- odlazak na stazu nesmije se dozvolit nikome bez odgovarajuce opreme koju ste vec naveli(kombinezon ili jakna i hlace sa protektorima kaciga rukavice i cizme ili
neke cipele koje jako dobro stite zglob koji je prilikom pada prvi na meti da nastrada i to vrlo ozbiljno) i naravno nema izlaska na stazu bez potpisivanja ugovora
da se na stazu izlazi na vlastitu odgovornost bez ikakvog terecenja organizatora u slucaju neke ozljede prilikom pada ili bilo cega drugoga
- voznja po stazi bi se trebala organizirat u dvije grupe po recimo pola sata prva za rekreativce koji se zele tek tolko laganini vozikat a druga za one koji se misle
ozbiljnije vozit i svakoj grupi na skuter bi se mogla stavit neka odgovarajuca oznaka da se zna u kojo je grupi
- ako neko iz prve grupe vidi da mu dobro ide i ako ce se drzat pravila druge grupe slobodno se moze prebacit u drugu grupu
eto to bi bilo to najosnovnije sta se tice samog izlaska na stazu po pitanju voznje i sigurnosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju