Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
eladio:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 02 Ožujak, 2011, 22:06:41 ---evo lagano su počele pripreme za stunt show na hepeningu i vježbe leđa za utrku.pogledajte kako su protekle pripreme
--- Kraj citata ---
drugi put molim s opremom , sta da si pao pri toj brzini ? :angry7:
:zubo:
SRAD:
--- Citat: stefek - 02 Ožujak, 2011, 18:14:48 ---znam ja cemu sluzi moto oprema i cizme ko i pancerice u skijanju ko i dobra pancerica na rolama itd..da,glezanj ide samo napred nazad..
nem vozil trke nitit divljal..no nebitno.
fala neno,ak tebi trebaju stitnici mogu ti ih narucit..
imam hlace sa svim protektorima pa mi netreba..
govorim o cizmama tj cipelama.
--- Kraj citata ---
Osnovni modeli moto čizama i nisu toliko dobri po pitanju zgloba, ovo su Sidi Vertigo model, ja imam još osnovniji model(Sidi B one) i isto su ovako savitljive.
http://lh6.ggpht.com/_1thdrFYxW1k/ShlruQdr4LI/AAAAAAAAAPM/ZUmeqdlhAVQ/IMG_1224.JPG
Znači ako se već ne mogu nabaviti neke moto čizme, Marte, vojničke Adidas i druge visoke čvrste čizme su puno bolji odabir od nekih kožnih starki koje nemaju čvrstoću i zapravo su obične patike. Za lagodniju i sigurniju vožnju na stazi puno je bolje uložiti u nekakvu opremu nego u dijelove za skuter, uz to u opremi je i potpuniji osječaj vožnje jer ste opušteniji.
eladio:
--- Citat: SRAD - 02 Ožujak, 2011, 23:23:46 ---Osnovni modeli moto čizama i nisu toliko dobri po pitanju zgloba, ovo su Sidi Vertigo model, ja imam još osnovniji model(Sidi B one) i isto su ovako savitljive.
http://lh6.ggpht.com/_1thdrFYxW1k/ShlruQdr4LI/AAAAAAAAAPM/ZUmeqdlhAVQ/IMG_1224.JPG
Znači ako se već ne mogu nabaviti neke moto čizme, Marte, vojničke Adidas i druge visoke čvrste čizme su puno bolji odabir od nekih kožnih starki koje nemaju čvrstoću i zapravo su obične patike. Za lagodniju i sigurniju vožnju na stazi puno je bolje uložiti u nekakvu opremu nego u dijelove za skuter, uz to u opremi je i potpuniji osječaj vožnje jer ste opušteniji.
--- Kraj citata ---
Ovo bih posebno naglasio.. jako puno znaci ugodan osjecaj na motoru/skuteru..
Ja sa danas osjecam neugodno kad idem do ducana samo s kacigom, a nemam rukavice npr.. :dontknow:
Tako da kad si na stazi to jos posebno igra ulogu :icon_thumright:
steeef:
ma jasno mi je sve kaj se tiče opreme,nisam rejser,nemam čizme ;)
ja govorim o par krugova na stazi bezveze,ne na trku.
(i znam da treba oprema ;) )
igor.sb:
najbolje ko oce na stazu treba svatko potpisat, voznja na vlastitu odgovornost i bok
maloljetnici od kuce donjet potpisani pristanak roditelja :toothy11:
pa ak treba moze se zalit upravi vodovoda i hdz-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju