Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
igor.sb:
--- Citat: mhr-team - 03 Studeni, 2011, 10:58:45 ---igore tebe sam zaboravio dodati na popis ovih što ne daju adresu, et sad si me sjetio :laughing7:
p.s. pa jel bi se ti usudio ići sa HE-om od županje do belice? ::)
--- Kraj citata ---
sad si me sjetio da temu prebacim u smece :redface:
ako moze he odvoziti sezonu trka na full gasu moze i put od 200km + na 1/3 gasa na duplo manjim okretajima :dontknow: :P
j#bo kombi, kad svako malo gledas iza jel skuter na mjestu, zajasis na kosacicu i boli te uvo, ak krepa negdje, jebi ga nisi imao srece, probas opet nagodinu :toothy3:
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2011, 11:02:20 ---sad si me sjetio da temu prebacim u smece
ako moze he odvoziti sezonu trka na full gasu moze i put od 200km + na 1/3 gasa na duplo manjim okretajima :dontknow:
--- Kraj citata ---
nije da ne može... ali ono, navući ću u tih 200-250km 16 patrola policije na sebe, potrošit 160L goriva, dobit 12 kazni i ići 6x na izvanredni tehnički...
mislim jeebada se sa tim vozit i po gradu di te manje-više poznaju, a di na dalek put ić... i da stane u sred puta što onda :dontknow:
iskreno ne usudim se baš sa tim ić 200-250km od kuće...
igor.sb:
ak je mogao cosa bez vozacke tj kategorije i ja na poluprobusenoj gumi mos i ti s nama ofkors :laughing7: :laughing7:
do gore policiju smo vidjeli jednom il 2x u mimoilazenju, u povratku nijednom
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2011, 11:10:52 ---ak je mogo cosa bez vozacke tj kategorije i ja na poluprobusenoj gumi mos i ti s nama ofkors :laughing7: :laughing7:
do gore policiju smo vidjeli jednom il 2x u mimoilazenju, u povratku nijednom
--- Kraj citata ---
eto mjenjat ćemo se... ja ću vozit na poluprobušenoj gumi sa bitubom iza, a ti idi sa kosačicom :laughing7: :headbang:
igor.sb:
poznavajuci tebe, nes ni ic nigdje
EOD i pusa :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju