Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (227/232) > >>

Dugi:
Ja se baš danas (tj jučer  ::) ) čuo s Ficom kaže da mu je mrc poslo iskaznicu već sam mora na poštu po nju  :dontknow:

steeef:
radi se popis VIP članova,svima će bit poslane poštom pozivnice s oznakom NR (na ruke)
 :icon_biggrin:

mhr-team:

--- Citat: steeef - 03 Studeni, 2011, 10:44:50 ---radi se popis VIP članova,svima će bit poslane poštom pozivnice s oznakom NR (na ruke)
 :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a šta sa onih koji nebudu dali svoje adrese? tipa 3alfa3, steff i ekipa koja se boji da im nebi skutere lapili ako daju adresu  :-[  ;D ;D
jel može onda da se njima daju pozivnice na ulazu, ili neke online pa da sam isprintaju  :dontknow:  ;D

igor.sb:

--- Citat: mhr-team - 02 Studeni, 2011, 20:52:43 ---jedva čekam SH,,, najviše zbog D.D. Team-a  ;D
probat ću organizirat neki kombi za nas iz slavonije pa da idemo sa kosačicama  :headbang:

--- Kraj citata ---

LOL

mi iz slavonije se dovezemo tamo, ak nisi u stanju dovest se ne znam, skuter ti tamo ne treba, osim ak mislis na drag, iznajmis ga  ::) ::)

mhr-team:

--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2011, 10:53:01 ---LOL

mi iz slavonije se dovezemo tamo, ak nisi u stanju dovest se ne znam, skuter ti tamo ne treba, osim ak mislis na drag, iznajmis ga  ::) ::)

--- Kraj citata ---

igore tebe sam zaboravio dodati na popis ovih što ne daju adresu, et sad si me sjetio  :laughing7:

p.s. pa jel bi se ti usudio ići sa HE-om od županje do belice?  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju