Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
Dugi:
Ja se baš danas (tj jučer ::) ) čuo s Ficom kaže da mu je mrc poslo iskaznicu već sam mora na poštu po nju :dontknow:
steeef:
radi se popis VIP članova,svima će bit poslane poštom pozivnice s oznakom NR (na ruke)
:icon_biggrin:
mhr-team:
--- Citat: steeef - 03 Studeni, 2011, 10:44:50 ---radi se popis VIP članova,svima će bit poslane poštom pozivnice s oznakom NR (na ruke)
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a šta sa onih koji nebudu dali svoje adrese? tipa 3alfa3, steff i ekipa koja se boji da im nebi skutere lapili ako daju adresu :-[ ;D ;D
jel može onda da se njima daju pozivnice na ulazu, ili neke online pa da sam isprintaju :dontknow: ;D
igor.sb:
--- Citat: mhr-team - 02 Studeni, 2011, 20:52:43 ---jedva čekam SH,,, najviše zbog D.D. Team-a ;D
probat ću organizirat neki kombi za nas iz slavonije pa da idemo sa kosačicama :headbang:
--- Kraj citata ---
LOL
mi iz slavonije se dovezemo tamo, ak nisi u stanju dovest se ne znam, skuter ti tamo ne treba, osim ak mislis na drag, iznajmis ga ::) ::)
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2011, 10:53:01 ---LOL
mi iz slavonije se dovezemo tamo, ak nisi u stanju dovest se ne znam, skuter ti tamo ne treba, osim ak mislis na drag, iznajmis ga ::) ::)
--- Kraj citata ---
igore tebe sam zaboravio dodati na popis ovih što ne daju adresu, et sad si me sjetio :laughing7:
p.s. pa jel bi se ti usudio ići sa HE-om od županje do belice? ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju