Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
steeef:
--- Citat: mhr-team - 03 Studeni, 2011, 10:49:47 ---a šta sa onih koji nebudu dali svoje adrese? tipa 3alfa3, steff i ekipa koja se boji da im nebi skutere lapili ako daju adresu :-[ ;D ;D
jel može onda da se njima daju pozivnice na ulazu, ili neke online pa da sam isprintaju :dontknow: ;D
--- Kraj citata ---
mi nismo vip gosti (igorina također) i mi ak oćemo pozovemo se sami..i bilo bu noro..
igorina na sve 4 turira neno surfa na deski,gumi se proljeva po stazi i ukrašava glavonjin šator iznutra :D bilo bu noro
DeLUX:
i onda nije ni čudno kak se bannovi dijele.. pa pogle moderatore, nezna se ko je luđi :angry7: :angry7: :laughing7:
karlo.sb:
oni koji falsificiraju iskaznicu, da li ce i oni moci doci na SH :icon_scratch:
steeef:
--- Citat: karlo.sb - 03 Studeni, 2011, 11:47:15 ---oni koji falsificiraju iskaznicu, da li ce i oni moci doci na SH :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
oće ako mrcina nebude na upadu provjeraval iskaznice..
mi ostali koi ih nemamo idemo kroz polje preko ograde..a skutere nam bude neno prešvercal u kombiju.
mhr-team:
--- Citat: DeLUX - 03 Studeni, 2011, 11:29:05 ---i onda nije ni čudno kak se bannovi dijele.. pa pogle moderatore, nezna se ko je luđi :angry7: :angry7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
baš sam to htio reći... a pošteni svijet trpi i DOBIVA banove :angry7: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju