Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje za minarelli tunere - multivar
luna500rr:
--- Citat: pajo - 06 Veljača, 2011, 23:08:59 ---evo kako je kod mene stajalo znači sa stage6 variomatom iz kojeg ne ide podloška i bukola variomata je duža za 2mm od multivara+podloška ispred varia.
ali uzmite u obzir da je ova radilica rms nešto krača od standardne i zato tako hvata:
--- Kraj citata ---
Jel to drzi kako?
pajo:
--- Citat: danc00 - 06 Veljača, 2011, 23:16:27 ---Slikal ti bum sutra maticu na osovini radilice pa budeš se sam uvjeril...jednostavno nejde matica gore ak se stavi iza variomata podloška od 2mm, ni ventilator nebi primil na zubcima sa onom zvjezdom.
Nejde iza varimoata na serijskom minarelliu 100%, bar ne na mojoj, pa znam kaj sam slagal :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a j**** ga pa več kolko stranica govorimo o MULTIVARU??nisu isti variomati seriski,malossi,polini,hebo,stage6 itd svi su različiti..
nedamise više natezat :sad1:
pajo:
--- Citat: luna500rr - 06 Veljača, 2011, 23:21:48 ---Jel to drzi kako?
--- Kraj citata ---
drži več oko 7tis :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: pajo - 06 Veljača, 2011, 23:23:32 ---drži več oko 7tis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Stavit cu onda isebi to, kad sam promjenio vario na luni to mi je bilo nuzno jer mi se variomat oslanjao na zubcanik iza a ne na rolice...
pajo:
--- Citat: luna500rr - 06 Veljača, 2011, 23:24:58 ---Stavit cu onda isebi to, kad sam promjenio vario na luni to mi je bilo nuzno jer mi se variomat oslanjao na zubcanik iza a ne na rolice...
--- Kraj citata ---
prije zamijene radilice je bilo normalno,ovdije se malo vidi:
EDIT:ali ovdije je podloška iza multivara 4mm+ostale jer sam imao dužu radilicu od malaguti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju